Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina H, 1. kolo
16.09.2021 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Basilej nepřesvědčila, přesto uloupila bod

Bezbranková remíza se zrodila v souboji Karabachu s Basilejí. Domácí byli aktivnější a sahali po třech bodech, s výsledkem tak nakonec panuje větší radost ve švýcarském táboře.

Karabach poprvé zahrozil v desáté minutě, po centru si prostor ve vápně našel Wadji a hlavičkoval těsně mimo. O chvíli později nevyhodnotil situaci dva na jednoho nejlépe Zoubir, na druhé straně pálil hodně nepřesně Males.

Mnohem lépe z hostujícího pohledu vypadala akce ze 42. minuty, z levé strany vnikl do pokutového území Raoul Petretta a Mahammadalijev tentokráte musel na zem.

Gólmani se činili také po změně stran a to nejlepší si nechali na poslední minuty. V 84. minutě střílel Marko Vešovič a Lindner skvěle vyrazil, nebezpečí pak definitivně uhasil odkopávající Lang.

Mahammadalijev následně zkazil radost Cabralovi a ve čtvrté minutě nastavení přes celé hřiště sledoval, jak se hrdinou duelu stal Lindner. Šejdajev si na malém vápně počkal na centr a hlavičkoval nikým neobtěžován, ovšem jen do středu brány a pod břevno a Lindner stihl reflexivně vyrazit.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
Elmas

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele