Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina C, 4. kolo
13.10.2022 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Lechu Poznaň (© AFP)

Hapoel zůstává třetí, s Lechem jen remizoval

Hapoel toužil předskočit svého soka a posunout se na druhou příčku za vedoucí Villarreal, ale nevyšlo mu to. Izraelský celek sice šel velmi rychle do vedení po úspěšné trefě Tomera Hemeda z penalty, jenže před koncem první půle srovnal na konečných 1:1 Filip Szymczak.

Úvodní minuty nabídly zajímavou podívanou, protože domácí tým se hnal kupředu a pomocí krátkých přihrávek se dostával neustále blíž a blíž k bráně gólmana Bednareka. A poměrně brzy byl za svou aktivitu i odměněn. V deváté minutě totiž obránce Joel Pereira při snaze odkopnout míč trefil nohou dobíhajícího protihráče, ten se svalil k zemi a sudí Buquet pískal penaltu. K ní se postavil osvědčený kanonýr Hemed a nedal brankář Bednarekovi šanci zasáhnout.

Lech nehodlal zůstat pozadu a Radoslaw Murawski se postaral o velmi zajímavou střelu z hranice vápna. Ta ovšem letěla příliš vysoko, což mu nabíhající kolega Karlström hodně vyčítal. Měl totiž mnohem lepší pozici. Obrana Hapoelu v těchto fázích hry nepůsobila jistě a soupeři dopřávala až nezdravě mnoho místa pro zakončení.

Minutu před koncem první půle to už Lechu konečně vyšlo. Centrovaný míč po rohu sklepl Filip Dagerstål hlavou pro Szymczaka a ten byl u míče dřív než domácí obránci. O to větší byla škoda, že po změně stran se vyjma nepovedené hlavičky domácího Eitana Tibiho už nic dalšího neudálo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele