29. kolo
04.04.2009 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - Sevilla FC 0:1

Menší z andaluských derby vyhrála hostující Sevilla, jenž porazila 1:0 domácí Huelvu. Rozjetá Sevilla tak posedmé v řadě neprohrála a připsala si šestou výhrou z těchto sedmi utkání. V tabulce si drží celek Manolo Jimeneze třetí místo, Huelva je sedmnáctá.

Hosté si vytvořili první šanci už po dvou minutách, kdy Kanoute nedokázal zužitkovat centr Jesuse Navase a poté pálil mimo Romaric. Do brzkého vedení neposlal Sevillu znovu Kanoute v páté minutě, kdy z přímého kopu pálil nad. Velkou šanci ovšem poté měli domácí, Cristian Maidana šel sám v tváří tvář brankáři Palopovi, ovšem svoji ranou brankou netrefil. Na druhé straně aktivní Kanouté pálil opět mimo a Maidana o pár minut později hlavičkoval zblízka znovu vedle. První branku nakonec vstřelila Sevilla, dvanáct minut před koncem prvního poločasu byl faulovaný v pokutovém území Renato a Kanoute nařízenou penaltu proměnil.

Recreativo ve druhém poločase přidalo s aktivitou, ovšem horší to bylo s vytvářením gólových příležitostí. Šanci si naopak vypracovali hosté, Navas našel svým centrem Aldo Duschera, ten však z málé vzdálenosti mířil nad domácí branku. Devět minut před koncem mohl Kanouté vstřelit svůj druhý gól v utkání, radost mu však zkazil skvělým zákrokem Asier Riesga. Domácí mohli v závěru srovnat, to by ovšem nesměl Ersena Martina vychytat Palop. Domácí nakonec dohrávali utkání v deseti, neboť druhou žlutou kartu uviděl Aitor. Utkání tak nakonec skončilo vítězstvím Sevilly.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele