32. kolo
27.06.2020 19:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Osasuna porazila Leganés 2:1

Tři body z důležitého zápasu mezi Osasunou a Leganésem zůstávají k nelibosti hostí v Pamploně. Osasuna zvítězila 2:1, ale pochvalu minimálně za krásné branky zaslouží obě strany. Dvěma góly se blýskl Enric Gallego.

Leganés nevstoupil do utkání dobře a už v 9. minutě se vyplatila domácí dravost, díky které následoval centr do šestnáctky a Enric Gallego vystřihl parádní nůžky. Hosté ve snaze co nejrychleji vyrovnat sice přidali plyn, ale vyrovnat se jim nedařilo i proto, že Bryan Gil v obrovské šanci nepotrestal rychlý kontr. Každopádně hra Leganésu šla nahoru a na začátku druhého poločasu se hosté dočkali.

V 50. minutě se nádherně opřel do balónu Javier Aviles a brankář Herrera s tím nemohl vůbec nic dělat. Navíc nechybělo mnoho a Kévin Rodrígues mohl otočit skóre ve prospěch Leganésu, kdyby tentokrát Herrera nepředvedl výtečný zákrok.

Utkání pomalu ale jistě směřovalo ke svému konci a zdálo se, že remíza bude vyhovovat oběma celkům. V nastavení si však Osasuna vytvořila tlak a nejprve zazdil tutovku Cardona a po něm odstartoval velkou euforii dalším gólem Enric Gallego, V šesté minutě nastavení si naskočil na rohový kop a umístěnou hlavičkou rozvlnil síť.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele