38. kolo
04.06.2023 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jawad El Yamiq (© AFP)

Třetím sestupujícím se stal Valladolid, který nedokázal skórovat proti Getafe

Valladolid pouze remizoval na svém domácím stadionu 0:0 s Getafe a s nejvyšší španělskou soutěží se tak minimálně na rok loučí. Espanyol totiž nakonec nedokázal udolat Almeríi, která má tak na svém kontě v konečném součtu o bod více než právě kastilský celek.

Utkání začalo velmi tvrdým střetem Iglesiase s Machísem. Bylo znát, že půjde o typický záchranářský duel, pro nezaujatého diváka bylo ale bohužel k vidění o to méně šancí. Jednou takovou se prezentoval těsně před pauzou Mata, jeho hlavičku ale famózním zákrokem vytáhl Masip.

Po šedesáti minutách pořádně zatrnulo fanouškům Azulones, po centru Machíse hlavičkoval Larín těsně nad branku, kterou strážil Soría.

Poslední čtvrthodina přinesla naději pro domácí příznivce, Espanyol se sice v souběžně hraném duelu s Almerií dostal do vedení 3:2, to ale netrvalo dlouho. Pár minut před koncem bylo v Barceloně srovnáno a Valladolid věděl, že zachránit se bude muset sám. To se ale nepovedlo, gól vsítit nedokázal a se španělskou elitou se po roce zase loučí.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele