6. kolo
20.09.2024 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Deportiva Alavés. (© AFP)

Sevilla potřetí v řadě podlehla Alavésu a venku už šest ligových duelů čeká na vítězství

Sevilla poprvé ve své historii podlehla Alavésu třikrát v řadě a navázala tak na své dosavadní nepřesvědčivé výkony z úvodu nového ročníku španělské La Ligy. Zároveň venku nevyhrála už šest zápasů v řadě.

Domácí začali dobře a během 17 minut se ujali vedení, když Carlos Vicente vstřelil svůj druhý gól v této sezoně. Jejich náskok se málem zdvojnásobil o pouhé tři minuty později, Toni Martínez ale se svým střeleckým pokusem neuspěl. V polovině prvního poločasu sice Alavés skóroval podruhé, tentokrát však branka pro ofsajd uznána nebyla.

Saúl Níguez měl těsně před hodinou hry příležitost na vyrovnání, ale poté, co ho v pokutovém území našel Dodi Lukebakio, usměrnil svůj střelecký pokus přímo do připraveného Antonia Sivera. Nevyužitá šance byla vzápětí potrestána, když Carlos Martín při svém debutu v základní sestavě za Alavés vstřelil premiérový gól v La Lize.

Když domácí v závěru polevili v koncentraci, Lukebakio krásnou střelou do dolního rohu branky zajistil hostům alespoň snížení - to ostatně znamenalo, že Alavés poprvé v tomto ročníku doma inkasoval. Navzdory tomu se svěřencům trenéra Luise Garcíi podařilo dotáhnout zápas do vítězného konce a natáhnout svou domácí ligovou neporazitelnost na sedm zápasů.

Autor: Livesport.cz / Adam Clancy

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele