10. kolo
25.10.2008 19:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Le Havre AC - Valenciennes FC 2:1

Le Havre se díky druhé výhře v sezóně posunulo o jednu příčku výše na osmnácté místo právě před Valenciennes, které však v utkání rozhodně nebylo horším týmem. Hrdinou utkání se stal Jean-Michel Lesage, který svůj návrat do základní sestavy oslavil dvěma góly.

Ani ne minutu od úvodního hvizdu se hostující Karba Bangoura dobrodružně vydal po pravé straně, nacentroval na Pieroniho, který akrobaticky trefil přesně levý roh Revaultovy branky. Za třiadvacet minut ale Le Havre vyrovnalo. Noro z úhlu vrátil hlavou míč do pokutového území na Lesageho, který z voleje poprvé rozvlnil síť.

Valenciennes mohl dostat zpátky do vedení znovu Pieroni, nakonec ale mohlo litovat nevyužitých šancí z první půle, protože domácí těsně po začátku té druhé udeřili. Lesageho první přízemní střela gólmana Penneteaua nepřekonala, ale druhá už zařídila Le Havre konečné vedení. Hostující Pujol v 53. minutě svým pokusem neskóroval, o pět minut později nechal vyniknout brankáře Revaulta, který předvedl v tu chvíli zákrok zápasu, když chytil jeho volej.

Ačkoli se Valenciennes hodně snažilo o vyrovnání, nepodařilo se. Naopak deset minut před koncem zápasu se mohl přímý kop domácího Nora klidně zatočit do branky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele