35. kolo
27.04.2010 19:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - Paris Saint-Germain 4:0

Pořádnou ostudu si utrhli fotbalisté PSG na půdě sestupujícího Grenoble. Domácí nastříleli Pařížanům hned čtyři branky a vysokým vítězstvím jasně dávají najevo, že soutěž hodlají dohrát důstojně.

Domácí tak navázali na překvapivou výhru 5:0 nad Auxerre, kterou v únoru šokovali všechny fanoušky sledující Ligue 1. Podobný výsledek se opakoval i v úterní předehrávce 35. kola.

Trenér hostů Kombouare před zápasem řekl, že se jeho tým nenechá rozptylovat sobotním pohárovým finále, ale kromě Sankharého, který poslal na domácí střelu jedinou vážnější střelu PSG za první poločas, diktovali tempo hry domácí. A vedoucí branky se dočkali po půlhodině hry. Batlles si potáhl míč a z necelých třiceti metrů ukázkově vystřelil. Jeho pokus trefil přesně levý horní růžek Coupetovy branky - 1:0. To ale nebylo ze strany Grenoblu v první pětačtyřicetiminutovce všechno. Pár chvil před poločasovým hvizdem našel Ljuboja centrem ve vápně zcela osamoceného Dieuzeho, který pohodlně dopravil balón do svatyně PSG.

V druhé půli si první šanci znovu připravili fotbalisté z hlavního města Francie, ale Erdinç si vylámal zuby na pozorném gólmanovi Vivianim. Pak ale opět úřadovali hráči Grenoble. Střídajcí Calvé, který byl na hřišti sedm minut, našel milimetrovým centrem za obranu Akroura, který šel sám na gólmana Coupeta a pohodlně jej překonal - 3:0.

Čtvrtý gól na cestu do Paříže hostům přibalil dvacet minut před koncem zápasu Ljuboja. Ten si udělal v malém vápně ze dvou obránců pouze přihlížející diváky a prudkou ranou pod břevno uzavřel gólový účet na 4:0.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si aky dobry!

Reagovat
smazaný uživatel

sázkaři bacha, prodává se, jako v Kaiserslauternu. a jede v tom už i hlavní město Francie. Grenoble asi potřebuje i skóre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele