38. kolo
15.05.2010 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

US Boulogne - Stade Rennes 1:0

Nováček ligy Boulogne se z nejvyšší soutěží rozloučil domácí výhrou nad Rennes. Tomu se naopak závěr sezóny příliš nepodařil a stejně jako v předešlých ročnících končí jen ve středu tabulky, tentokráte na devátém místě. Jedinou branku symbolicky zařídil z penalty kapitán Grégory Thil, opora týmu, kterou na dlouhou dobu vyřadilo ze hry zranění kotníku.

Nejprve domácí Agouazi uvolnil Thila, jehož stačil ještě gólman Douchez vychytat. Na druhé straně byl blízko brance Gyan, který parádně zakroutil míč směrem na branku, jenže ten se nakonec zastavil jen o břevno. Ve 20. minutě skóroval z penalty Thil poté, co jí sudí Thual nařídil za ruku hostujícího Hanssona ve vápně.

Dvanáct minut před přestávkou mohl zvýšit vedení Lecointe, Douchez se proti němu mezi třemi tyčemi skvěle vypravil. Ve druhé půli se už vlastně hrálo jen na jednu branku. Rennes přebralo otěže zápasu, zkrátka ale ne a ne dát gól. Brankář Bague měl hlavně plné ruce práce v 51. minutě, kdy na něj se střelou vyrukoval Fanni a pak i s dorážkou Marveaux.

Deset minut před koncem si našel hodně prostoru Bangoura, jenže Bague k frustraci hostů i tuhle šanci zlikvidoval. V závěru zápasu podtrhl smůlu Rennes v koncovce Hansson, jenž tak mohl napravit hraní ruky v prvním poločase, ovšem napálil jenom tyčku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele