31. kolo
07.04.2012 19:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - Stade Rennes 1:3

Díky dramatické koncovce se fotbalisté Rennes radují ze všech bodů z půdy nejlépe hrajícího nováčka Évianu Thonon Gaillard. Na svou stranu tak získali své první vítězství po čtyřech neúspěších v řadě. Byť by si domácí za svůj výkon alespoň remízu zasloužili, v závěru za stavu 1:1 si dal vlastence Angoula a po něm skóroval ještě hostující Erdinc.

Oba týmy nevstoupily do utkání špatně. Za domácí pálil nebezpečně, bohužel pro něj jenom nad, Kahlenberg, na druhé straně byl Brahimiho pokus zablokován do zámezí. Z přímého kopu se snažil skórovat hostující M'Vila, o kousek ovšem přestřelil, pak se v bráně musel činit renneský gólman Costil proti hlavičce Angouly, na kterého nacentroval Kahlenberg.

Évian se dočkal branky po třiceti čtyřech minutách hry. Khelifa zprava našel nabíhajícího Leroye, jenž ještě loňskou sezónu oblékal právě dres soupeře, a perfektní střelou překonal Costila. Hadži však po přestávce ihned odpověděl a bylo srovnáno. Danzeho přihrávku ve 47. minutě z první usměrnil skvěle do sítě.

Druhý poločas byl i nadále hodně zajímavý a plno šancí. Brahimiho pokus likvidoval obouruč brankář Andersen. Byl to ovšem Évian, který byl přece jenom o něco aktivnější. A Costil se tak měl co ohánět proti dělovce Khelify nebo hlavičce aktivního Angouly. Tři minuty před koncem mohl skórovat Wass, Costil ho ale v důležité chvíli vychytal.

A Rennes nakonec z ničeho nic v závěru zápasu strhlo vítězství na svou stranu. Pitroipa poslal míč hluboko do domácí obrany, tam si spolu nerozuměli Andersen s nešťastníkem Angoulou, který si vsítil vlastní branku. Výhru 3:1 pak pečetil o dvě minuty později Erdinc, jenž po přihrávce od Féreta obešel Mongongua a z blízkosti překonal Andersena.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele