13. kolo
06.11.2011 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - AC Ajaccio 2:0

V horní polovině tabulky se držící Lorient doma nezaváhal s dosud nejslabším celkem Ligue 1 z Ajaccia a po výhře 2:0 se aktuálně ocitá na sedmém místě tabulky. Hosté naopak utrpěli již svou třetí porážku v řadě a stále jsou poslední. Obě branky padly až po přestávce, postarali se o ně Jouffre a po něm Sunu.

První půle byla z obou stran hodně vyrovnaná. Už v 9. minutě se klepalo břevno u hostující brány, trefil ho totiž Koné, s následnou dorážkou Sunua si poté poradil ajaccioský brankář Ochoa. V 11. minutě si poprvé šáhl na míč i domácí gólman Audard, ten ovšem neměl příliš problémů s hlavičkou Mostefy po centru od Cavalliho.

Největší možnost této pětačtyřicetiminutovky ovšem zahodil Monnet-Paquet, jenž tváří v tvář jeden na jednoho nevyzrál na Ochou. Hostující muž v rukavicích držel svůj tým nad vodou i po obrátce, Coutadeur totiž do dobré střelecké pozice uvolnil Autreta, avšak ten nevypálil dobře a zamířil jen do hrudi Ochoy.

V 63. minutě se už však Les Merlus ujali zaslouženého vedení. Ještě předtím nebezpečně, leč jen vedle, střílel Monnet-Paquet, po něm ale rozvlnil síť Jouffre, na jehož pokus mířící do brány Ochoa jenom koukal. Osm minut před koncem pak potvrdil zisk tří bodů pro domácí družstvo svou trefou Sunu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mam tam 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele