7. kolo
29.09.2012 20:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Montpellier HSC 0:2

Díky páté ligové porážce v řadě fotbalisté Nancy zůstávají stále na předposlední příčce. Proti obhájci titulu z Montpellieru nehráli vůbec špatný fotbal, zabilo je ovšem neproměňování nabídnutých šancí. Za hosty naopak ve druhé půli udeřili Belhanda s Camarou, a HSCM si tak připsal své druhé vítězství v sezóně.

ASNL přitom do zápasu vstoupil aktivněji. Nejprve se dostal do dobré příležitosti Karaboué, ve 3. minutě založil rychlou sólo-akci a postupoval směrem na gólmana Jourdrena, toho ale nakonec tváří v tvář nepřekonal. Moukandjo vyzkoušel štěstí z dálky, jenže ten ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

V 16. minutě tlak domácího celku vyvrcholil a Karaboué byl v další velké příležitosti, avšak tentokráte trefil smolně tyčku. Jediným světlejším momentem Montpellieru ve druhém dějství byla příležitost Camary, na nějž hezky nacentroval Bocaly, hostující forvard však do brány nakonec také nezamířil.

I na začátku druhé periody bylo Nancy lepším týmem, zase to byl Karaboué, kdo hned ve 46. minutě opět minul. V 66. minutě již padla první branka utkání a k překvapení všech do sítě domácích. Ait Fana založil po levé straně útok, po němž se Belhanda parádní střelou zpoza vápna trefil přesně do růžku.

O jedenáct minut později mohl srovnat stav Andre Luiz, jehož výtečným způsobem našel Grange, Jourdren na jeho hlavičku opravdu nedosáhl, na brankové čáře ale míč vyrazil do bezpečí Estrada. V 90. minutě Montpellieru pojistil tři body Camara, který si zpracoval míč na prsa a pak jen přesně zacílil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele