24. kolo
09.02.2013 20:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Stade Reims 1:2

Poprvé od začátku října se fotbalistům Remeše podařilo urvat tři body. A vítězství přišlo v opravdu tu nejvhodnější dobu. Rozjeté Nancy, které kvůli konečné porážce 1:2 opět spadlo na dno, je totiž přímým konkurentem v boji o prvoligovou příslušnost. Nováček ligy se díky důležitým třem bodům posunul na šestnáctou pozici.

Domácí, povzbuzeni o tři ligové výhry v řadě, soupeře zmáčkli hned na úvod. Nejprve to byl Grance, kdo provětral Placideho, po rohovém kopu Manganiho z 29. minuty měl hostující gólman znovu problémy, jelikož u bližší tyčky musel zasahovat vůči hlavičce Saneho, na dorážku kapitána Puygreniera už ale neměl.

ASNL tohle průběžné vedení ovšem nestačilo. Karaboué připravil šanci pro Grangeho, který mohl navýšit účet, avšak Placide pohotovým zákrokem držel šance svého týmu nad vodou. Remeš zkrátka odehrála první poločas dost bídně, ten druhý ale zvládla na jedničku. A lepší start si do něj nemohla přát.

Ve 48. minutě bylo vyrovnáno. Diego nabil Ayitému, na jehož pokus brankář Gregorini již nedosáhl. O devět minut později přitom hosté šokovali svého soka ještě jednou a byl u toho znovu Ayité. Ten využil spolupráce Krychowiaka s Courtetem, díky nimž mohl nahrát snadněji Fortesovi na rozhodující trefu.

Rousselotovi hoši se začali rozpadat jako domeček z karet. Gregorini musel burcovat svůj tým, když zastavil další možnost Ayitého, nic mu ovšem nebyl platný ani zákrok v nastavení vůči tutovce Courteta. Nancy zkrátka klíčových čtyřicet pět minut vůbec nezvládlo, zase je v pěkné bryndě a odznova bude muset dotahovat manko na soupeře před sebou.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Floyd

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele