27. kolo
02.03.2013 20:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

FC Sochaux - AS Nancy-Lorraine 1:2

Nancy celé Ligue 1 jasně vzkázalo, že o záchranu nejvyšší soutěže má stále velký zájem. Z půdy rozjetého Sochaux, které v lize neprohrálo třikrát v řadě, navíc bylo hodně povzbuzeno i o nedávnou výhru nad lídrem z PSG, odvezlo všechny body za těsné vítězství 2:1. Náskok svého protivníka tak stáhlo na šest bodů.

Pro Sochaux se utkání prostě nevyvíjelo vůbec dobře. Poujol zahrál již v 7. minutě v pokutovém území rukou, takže se kopala penalta. Moukandjo přitom s její exekucí neměl výraznější problémy, ačkoli brankář Pouplin vystihl směr střely, a tak se ASNL díky němu ujalo pohodlného vedení.

Poujol prostě neměl svůj den. Nezáživnou první půli dokonal pět minut před jejím koncem svou další chybou, neuhlídal totiž Bakara, jenž ihned uvolnil Zitteho a ten Pouplina překonal podruhé. Domácí se mohli ještě před přestávkou chytit, nicméně dvě rychlé hlavičky Bakambua polapil brankář Gregorini.

Sio byl v 55. minutě snížení také hodně blízko, ale zamířil jen do boční sítě. I když se FCSM i nadále snažil o jakékoli korigování stavu, v útoku neměl tak potřebnou kvalitu, aby soupeře výrazněji překvapil. Tomu přece jenom pořádně zatrnulo v 85. minutě, kdy tlak domácích sílil, jenže Roudetova pravačka skončila na tyčce.

V nastavení, konkrétně v jeho třetí minutě, se přece jenom podařilo Privatovi snížit. Trochu šťastně se k němu odrazil míč po jedné z posledních akcí, hořkost porážky ale musel skousnout podobně jako jeho spoluhráči, jelikož se na nic dalšího již nezmohli. Hosté si vlastně jen v tomhle bodě připustili soupeře výrazněji k tělu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele