25. kolo
16.02.2013 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Montpellier těsně porazil Nancy a nadále živí pohárové ambice

ASNL po důležitém souboji s Reims nezvládlo druhé utkání v řadě a po porážce na Stade de la Mosson si výrazně komplikuje záchranářské práce. Naproti tomu obhájce titulu se zařadil do početného zástupu uchazečů o evropské poháry.

Vyrovnaný průběh dlouho žádné vzrušující momenty opřed oběma brankami nenabízel a diváci se tak nejvíce ze všeho nudili. To mohl změnit Karaboué, jeho pohotovou ránu zpoza vápna však Jourdren za svá záda nepustil. Odpověď si nachystal aktivní Herrera, ovšem z ostrého úhlu na strážce hostující svatyně recept nenašel!

Po půlhodině hry se ovšem nuly svítící na ukazateli skóre přece jen změnily: Mounier poslal do pokutového území nadýchaný centr, čehož s díky využil Herrera a pohotovou hlavičkou zamířil do sítě - 1:0. Pojistku mohl ještě před odchodem do kabin přidat Utaka, ale skvěle reagující Gregorini byl proti.

Nepříliš zajímavý fotbal byl k vidění i po obrátce. Congrého snahu zastavil bezchybný strážce hostující branky a na opačné straně na Jourdrena neuspěl přízemní střelou Mangani. Ten samý hráč to zkoušel i sedm minut před koncem řádné hrací doby, ale rovněž bez úspěchu! Do rozhozené obrany mohl trestat nejprve Utaka, ale na Gregoriniho recept nenašel, zatímco na opačné straně neprodloužil do branky rohový kop Bakar!

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

Montpellier 3:1 Nancy

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele