6. kolo
22.09.2012 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Reims - AS Nancy-Lorraine 2:0

Remeš pokračuje ve skvělém startu do sezony, když dnes porazila Nancy v poměru 2:0. Hosté tak utrpěli už čtvrtou porážku v řadě a jejich akcie povážlivě klesají.

Skóre zápasu už po sedmi minutách otevřel domácí Gaëtan Courtet; vedení následně z penalty zvyšoval Diego Rigonauto. Remeš se tak vyšvihla už na páté místo průběžné tabulky, když neprohrála už čtyři zápasy; Nancy naopak spadlo na devatenáctou pozici.

Hosté se nestihli ani rozkoukat, a už prohrávali. Antoine Devaux šikovně rozehrál rohový kop a našel volného Courteta, který nemilosrdně propálil bezmocného Assembého - 1:0.

Nancy se nicméně po inkasovaném gólu zvedlo a dlouho ovládalo hru, Kossi Agassa v domácí bráně však zůstával neprůstřelný. Tožský gólman zlikvidoval jak střelu Andrého Luize, tak krátkonosný pokus Lossémy Karabouého; nepřišel si na něj ani motor všech útočných akcí hostů, Yohan Mollo. Les Chardons i nadále tlačili, ale ani Puygrénierova střela neskončila úspěchem. Agassa byl zkrátka vynikající a svými excelentními zákroky neustále frustroval hostující hráče.

Nancy bylo i po přestávce lepším týmem, ale penaltová situace vystavila jejich nadějím pomyslnou stopku. Joël Sami fauloval ve vápně Grzegorze Krychowiaka a Rigonauto se z nařízeného pokutového kopu nemýlíl - 2:0.

Hostům nakonec nebyl dopřán ani čestný úspěch. Domácí hrdina Kossi Agassa totiž dalším výborným zákrokem vyrazil střelu Djamela Bakara a uhájil tak pro svůj tým cenné čisté konto.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele