17. kolo
07.12.2013 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Lorient - Stade Rennes 2:0

FC Lorient si proti deseti hráčům Stade Rennes poradil.

O jednoho fotbalistu navíc měli domácí prakticky celý zápas. Už v 5. minutě se do vápna vřítil Vincent Aboubakar a Sylvain Armand jej fauloval za cenu červené karty. K násleledné penaltě se postavil Yann Jouffre a poslal gólmana Costila na opačnou stranu - 1:0. Hosté však do obranné ulity nezalezli a zkoušeli vyrovnat. Silvio Romero, který se v týdnu dvakrát trefil proti ASSE, poslal tentokrát do šance Adriena Hunoua, ale Florent Chaigneau si poradil.

Hrdina večera Jouffre mohl přidat druhý gól už po hodině hry, jenže po dobré práci Cheicka Doukourého netrefil. Rennes to pak zkoušelo dál. Hlavičku Hunoua brankář Chaigneau vytěsnil. Ovšem nedlouho poté zahrál stejný hráč přímý kop tak šikovně, že našel střídajícího Nélsona Oliveiru, který však svou tutovku zazdil.

Následně předvedl Kévin Monnet-Paquet, jak má rychlé nohy. Přes Aliadiéra se míč dostal až k Jouffremu, který ještě Costila nepřekonal. Oba tito hráči Lorientu si zanedlouho role vyměnili. Dokonce hned ve dvou případech, jenže pokaždé to bylo se stejným výsledkem. Tři minuty před vypršením řádné hrací doby přinesla spolupráce tří patrně nejlepších hráčů na hřišti druhý gól v hostující síti. Monnet-Paquet a Aliadiére znovu vybídli Jouffreho, který pálil přesně. Lorient se tedy dostal o dva body před Rennes na desáté místo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele