5. kolo
17.09.2016 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - FC Nantes 1:1

Nantes a Nancy si body rozdělily. Ani jeden z klubů z remízy mít přílišnou radost nebude, neboť je v tabulce nikam neposunula. Druhý jmenovaný celek zůstává předposlední, ten první tlí na osmnácté příčce.

ASNL a Les Canaris se naposledy utkaly před více než sedmi rokama. Jako první se v šanci ocitnul domácí Diallo Guidiléye, ale nic z toho nebylo. Pak se musel činit jeho spoluhráč Guy N’Dy Assembé, jelikož hlavička Mariusze Stepińskiho byla dostatečně razantní a rozhodně měla i slušné gólové parametry.

Následně se vytáhnul Rémy Riou proti Benoitovi Pedrettimu. Pak byla zase řada na jeho brankářském protějšku, který si poradil se skákavým pokusem Guillaume Gilleta. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu, který vydržel až do 66. minuty. Ještě předtím ale musel N’Dy Assembé likvidovat příležitost Emiliana Saly.

Pak už se po centru střídajícího Yacine Bammoua prosadil Mariusz Stepiňski - 0:1. Jenže vedení vydrželo jen do minuty dvaasedmdesáté. Tendy se poprvé ve své prvoligové kariéře prosadil zanedlouho osmadvacetiletý Loïc Puyo - 1:1. Ve zbytku zápasu se už větší možnosti nevyskytovali, takže remíza zřejmě zasloužená, byť tedy nic neřeší.

Speciálně Nantes má rozhodně na čem pracovat. V létě samozřejmě přišly nové tváře, které se musí sehrát, ale příznivci jednoho z nejúspěšnějších francouzských klubů by ho rádi viděli hrát výše a lépe. Uvidíme, jak si v týdnu poradí doma s AS Saint-Étienne. AS Nancy-Lorraine zase míří na nevyzpytatelnou korsickou půdu.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele