8. kolo
29.09.2019 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

ASSE si poradilo s Nîmes

Bude po druhé výhře v sezoně trápení Printantova týmu u konce? Těžko soudit, ačkoliv proti "Krokodýlům" se podařilo uhrát tři body, přestože domácí dohrávali závěrečných patnáct minut o deseti. Díky další prohře mají na kontě stejný bodový zisk jako Sainté.

V prvním poločase z hostů zahrozil pouze Arnaud Nordin, nicméně jeho pokus se nakonec ukázal býti pro Paula Bernardoniho vcelku snadným soustem. V sedmatřicáté minutě mířil po centru Romaina Philippoteauxe pouze do tyče Lamine Fomba. Kdo toužil po tom vidět na Stade des Costiéres během úvodního dějství více pozoruhodných šancí, ten měl smůlu.

Jessy Moulin, náhradník za zraněného Stéphana Ruffiera, neměl za celý zápas příliš mnoho práce. Zato jeho zmíněný protějšek musel znovu do akce po hodině hry, když likvidoval šanci pozdějšího hrdiny Debuchyho. Jeho chvíle přišla na pořad pozdního odpoledne v 68. minutě, z umě rozehrané standardní situace.

Centr Wahbiho Khazriho od rohového praporku byl natolik přesný, že Mathieu Debuchy na malém vápně pouze povyskočil a přesnou hlavičkou rozvlnil síť - 0:1. V 75. minutě si Les Verts svůj záměr ubránit výsledek trochu zkomplikovali, když Romain Hamouma naprosto zbytečně podkopnul Pabla Martineze, v rozmezí jedenácti minut vyfasoval druhou žlutou a pakoval se ze hřiště.

Naštěstí pro jeho tým neměl tenhle zkrat žádné fatální následky, takže se AS Saint-Étienne sice může radovat z výhry, leč sestupové pásmo vinou horšího skóre zatím stejně neopustí. Mohlo by se to podařit díky eventuálnímu vítězství v derby nad Lyonem. Nîmes bude vážit dlouhou štreku na sever Francie do Lille.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele