19. kolo
09.01.2021 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Burak Yilmaz (© AFP)

Yilmaz přisoudil Lille těsnou výhru v Nîmes

Lille si napravilo reputaci po nezdaru na úvod roku proti Angers, splnilo roli favorita na půdě posledního Nîmes, a protože Lyon v souběžně hraném klání nevyhrál na hřišti Rennes, opětovně se dostalo na dostřel první příčce tabulky. "Krokodýli" zaznamenali již svou sedmou porážku z posledních osmi zápasů, jelikož nijak nezareagovali na trefu Buraka Yilmaze.

Onen rozhodující moment tohoto střetnutí přišel na řadu na sklonku půlhodiny hry. Bamba unikl podél levé strany, přihrál následně na hranici brankového území, kde se nepodařilo bránícímu Deauxovi odkopnout míč do bezpečí, jenom ho v podstatě zastavil do střelecké pozice tureckému forvardovi, který neměl sebemenší problém překonat brankáře Reyneta.

Čtyři minuty před přestávkou mohly "Dogy" gólově zaúřadovat ještě jednou, Tiago Djaló vyslal zprava slušný centr do šestnáctky, kde našel Weaha, protože však hlavičkoval ze záklonu, nakonec balón skončil v zámezí. V 56. minutě se opětovně ozval Yilmaz, levačkou vyzkoušel připravenost Reyneta, nicméně ten jeho zakončení efektivně vyrazil mimo hrací plochu.

Nîmes nepůsobilo po celou dobu vůbec dobrým dojmem, v podstatě pouze potvrdilo, že se dlouhodobě nachází ve velké výsledkové krizi. Pořádně se mohlo propracovat ke vstřelené brance snad jen v 89. minutě, o urvání aspoň jednoho bodu se pokoušel střídající Ahlinvi, avšak se svou solidní šancí naložil tak mizerně, že merunu nasměroval pouze vedle brány.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele