37. kolo
14.05.2022 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Didier Lamkel Ze (© AFP)

FC Mety udolaly Angers a v posledním kole budou hájit barážovou příčku

Buď baráž nebo rovnou sestup, jiná varianta před posledním kole pro FC Mety neexistuje. Výhra nad SCO Angers dala Metám situaci do vlastních rukou.

Branka Lamkela Zé v 50. minutě byla rozhodujícím momentem celého utkání, které nabídlo vyrovnanou partii. Hrálo se tvrdě a bojovně bez větších příležitostí. Vyrovnanost průběhu dokazuje i počet střel na branku, který činil 1:1.

Metám ale remíza nestačila a tak bylo jasné, že postupem času se bude jejich hra otevírat. V 50. minutě ale bylo všechno jinak. Candé poslal centr do šestnáctky, kde se nejlépe zorientoval Didier Lamkel Zé a FC Mety vedly v důležitém utkání 1:0.

Angers pak mělo problém zaměstnat Caillarda a FC Mety celkem v poklidu kontrolovaly hru. Až v 82. minutě donutil Caillarda k zákroku Únáhí, po kterém ještě Angers zahrávalo rohový kop. Hostům se však nepodařilo vyrovnat a to ani během nastaveného času. Nejtěsnější výhra zajistila Metám postup na barážovou příčku a pokud v posledním zápase zvítězí, budou moci o udržení bojovat právě v dodatečné baráži.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele