35. kolo
01.05.2022 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Arnaud Souquet (© AFP)

Méty v zápase s Montpellierem ztratily dvoubrankové vedení

A výrazně si tím zkomplikovali možnost záchrany v Ligue 1. Tím spíše, že ve zbývajících kolech se střetnou s Lyonem či s PSG. Oproti tomu hráči MHSC můžou vstoupit do duelů s Clermontem, PSG a Angers bez jakýchkoli starostí.

Ve 3. minutě se dostal k balonu Elye Wahi a za Caillardem zvonila branková konstrukce. Thomas Delaine se krátce poté dostal ke střele, jenže Dimitryho Bertauda s ní nevystrašil. Za čtvrt hodiny už byl třicetiletý obránce o poznání úspěšnější, když dorazil balon za čáru po akci, ve které měli prsty Didier Lamkel Zé a Boubacar Traoré - 0:1.

Následně o kousek minul Nicolas de Préville. Na svůj šestý zásah v sezoně si tedy bude muset minimálně týden počkat. Nedlouho před koncem úvodního dějství skóroval po Lacroixově chybce odhodlaný Wahi, avšak opakované záznamy odhalily jeho ofsajd. První poločas tedy vyšel o něco lépe fotbalistům Mét.

Elye Wahi se hned po startu druhé půle řítil na Caillarda, jenž vyšel z tohoto minisouboje jako vítěz. Zato v 70. minutě Bertaud proti Louisi Mafoutovi nepochodil. Přeci jen málokdo počítal s tím, že se míč odrazí od hlavy Williama Mikelbrencise takhle nešikovně - 0:2. Za sedm minutek mohl střídající Opa Nguette zřejmě definitivně rozhodnout, jenže napálil pouze břevno.

Za 180 sekund tedy Arnaud Souquet po dobrém Ristićově centru hlavou snížil - 1:2. Domácí vycítili šanci na bodový zisk. Dočkali se až v první nastavené minutě. Boubacar Kouyaté smolně podklouznul, čímž pobídnul Sachu Delayeho, aby naservíroval balon Wahimu, který po gólu lačnil celých devadesát minut a v této vyložené pozici se nemýlil - 2:2.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele