Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2024

skupina J, 3. kolo
17.06.2023 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Danel Sinani (© AFP)

Lucembursko nemělo s Lichtenštejnskem problémy

Lucembursko si dokázalo podle očekávání poradit s Lichtenštejnskem, i když se asi čekal větší brankový rozdíl. Domácí se nakonec spokojili s góly Dan. Sinaniho s Rodriguezem, byť šancí měli mnohem víc.

Delší dobu se obě jedenáctky spíš oťukávaly, než aby něco kloudného vymyslely. Pak se ale náhle něco změnilo a začaly se vršit fauly. Lucembursko mělo během prvních třiceti minut několikrát pocit, že by sudí Derevinskyj měl odpískat penaltu v jeho prospěch, jenže se tak nestalo.

Deset minut před koncem se Lucembursko náhle pustilo do rychlého kontru a Thill ho zakončil jen střelou do levé tyče! O chvíli později musel Büchel zasahovat po ráně Borgese Sanchese a problémy mu následně nadělal i Martins.

Borges Sanches sice poté krásnou ranou poslal domácí do vedení, stál však v ofsajdu. Lichtenštejnsko odolávalo až do 59. minuty. V ní Gerson Rodrigues podnikl rychlý brejk a mířil na zadní tyč, kde balon do brány doklepl Danel Sinani.

Další trefu jsme po několika zahozených možnostech viděli až minutu před koncem. Pojišťující branku na 2:0 měl na svědomí Gerson Rodrigues, který s potáhl míč na střed hřiště a krásným zakončením ho poslal k tyči!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat
Zajda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele