9. kolo
07.10.2007 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bolton Wanderers - Chelsea FC 0:1

Chelsea ukončila čtyři zápasy dlouhé čekání na vítězství, tři body si připsala na hřišti předposledního Boltonu. Jediný gól zápasu vstřelil mladík Solomon Kalou.

Chelsea uvítala znovu v základní sestavě Franka Lamparda a ukázalo se, jak je pro ni tento záložník důležitý. Ačkoliv domácí zatím v sezóně vyhráli jen jedinkrát, pro Blues to vůbec nebyl jednoduchý duel. Všechno by možná vypadalo jinak, kdyby v první minutě Kalou proměnil svou šanci po přihrávce Sidwela, jenže nestalo se. Chelsea pak ještě zahrozila Maloudou, ale to už se o slovo přihlásili domácí. Čechovu pozornost otestovali nejprve Kevin Davies a Ivan Campo, ve 34. minutě potom předvedl český reprezentační brankář důležitý zákrok když vychytal nejlepšího střelce Wanderers Nicolase Anelku. V 41. minutě přišla jediná branka zápasu. Salomon Kalou využil nedorozumění mezi Meitem a Jaaskelainenem a zajistil Chelsea tři body.

Domácí usilovali o vyrovnání a ztrpčovali favoritovi život. Jenže Diouff hlavičkoval jen do Čechovy náruče. Z dálky zkoušel stěstí na druhé straně Joe Cole, ale mířil nad. Teprve v 73. minutě se na trávník dostal Andrej Ševčenko, ale jen potvrdil, že v Chelsea neprožívá zrovna nejšťastnější období kariéry a do hry se příliš nedostal. Poslední nebezpečí pro Čechovu branku znamenal Řek Giannakopoulos, ale jeho hlavička v nastaveném čase šla jen do břevna.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*bary72

To jsem opravdu zvědavej. Bolton prodlouží mizérii a Chelsea vyhraje 1:2.

Reagovat
HOST*Devil

Chelsea si vyhrou na Valencii zvedli sebevedomi a myslim ze v Boltnu nestrati ani bod !0:1

Reagovat
smazaný uživatel

trefa :P důležitá výhra

Reagovat
HOST*Tony022

Konec těd pojedou!

Reagovat
HOST*bary72

Žeby trvalejší vzestup u Chelsea???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele