11. kolo
27.10.2007 16:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Manchester United - Middlesbrough FC 4:1

Favorizovaný Manchester United, druhý tým ligové tabulky, si bez větších potíží poradil s Middlesbrough. Na gól Naniho ještě odpověděl Aliadiare, ale pak vítězství United zařídili Rooney a dvakrát Tevez.

Rudí ďáblové začali zápas velice útočně, což přineslo své ovoce již ve třetí minutě. Nani dokázal obehrát tři beky Middlesbrough a poté nasměroval míč bezchybně do "vinglu". Ale tým hostí, jakoby se nechtěl smířit s rolí outsidera. V šesté minutě ztišil bouřící ochozy Old Trafforu útočník hostů Aliadiere, když hlavou umístil míč k tyči Van der Sarovy svatyně. Zápas se tak dostal do pěkného tempa hned od začátku. Hosté se dokonce po chybě O'Shea mohli ujmout vedení, ale svou šanci spálili. Od té doby jakoby se domácí tým vzpamatoval a čím dál víc zatlačoval Middlesbrough do defenzívy. Snažení Rudých Ďáblů bylo korunováno úspěchem ve 33. minutě. Po špatné rozehrávce Downinga se zmocnil míče Rooney a míč nasměroval do Schwarzerovy branky. Do konce prvního poločasu už ale tým Manchesteru nevyužil své další šance, a proto hráči odešli do šaten s výsledkem 2:1.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy v nezměněných sestavách. Domácí fotbalisté pokračovali v útočném tlaku. V 55. minutě po krásné souhře hráčů United nechyboval Tevez a poslal míč do sítě. Skóre tedy bylo už 3:1. Na třetí gól domácích zareagoval manžer Middlesbrough vystřídáním Aliadiera za Hutchinsona, ale moc se toho na průběhu zápasu nezměnilo. Domácí chtěli ještě pojistit své vítězství, a tak se neustále tlačili do útoku. Výsledek se dostavil v 81. minutě, kdy svou druhou trefu přidal Carlos Tevez a uzavřel gólový účet zápasu.

Trenér United Ferguson může být na výsost spokojen. Konečně totiž začala fungovat spolupráce Rooneyho s Tevezem, což přineslo dvoubrankový efekt. Manchester prodloužil šňůru bez ztráty bodu už na osm zápasů a minimálně do zítřka se dostal do čela tabulky, naopak Middlesbrough se po skončení kola může octnout na sestupovým příčkách.

Autor: Tomáš Starý

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*Devil

Doufam ze nic nezakriknu ! 3:0

Reagovat
HOST*

Pokud chceme obhájit, musíme takové soupeře válcovat. Jedině MU, ARSENALská žebrota doufám odpadne!!!

Reagovat
HOST*Devil

Nenavažej se do Arsenalu ! Bud trochu obektivni ! Arsenalu to slape jak malokomu ! Minulej rok nam celou sezonu slapala na paty Chesea a ted to zatim vypada ze se o titul porvem s Arsenalem . Bez toho by to byla nuda !Ale na to je jeste brzy abych mluvil o titulu , do konce sezony je jeste daleko a stat se muze jeste cokoliv . (priste se podepis at vime s kym mame tu čest! dik.)

Reagovat
smazaný uživatel

ty jako host to muzes taky menit jak fusky

Reagovat
HOST*Devil

To mas pravdu , ale stejne je to lepsi kdyz aspon trochu vis kdo co pise ! Jinak Man. Utd. Super!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ManU 4ever

Reagovat
HOST*bary72

Jasná záležitost, hostům to venku moc nejde, ani remíza tedy není reálná. Tip 3:1.

Reagovat
HOST*giggs

6:0 UNITED

Reagovat
HOST*

ha tak zatim 2:1

Reagovat
HOST*hag

4:1 oleeeee

Reagovat
HOST*

nema nekdo ty goly?

Reagovat
HOST*

MANUTD 4EVER....dalsi zapas s arsenalem bude SILA...Bitva o anglii

Reagovat
HOST*Manchester U. 7CR

Souhlasim pokud to letos chceme obhajit tak se nesmime bat nikoho!! Loni to byla Chelsea a letos Arsenal? Vubec se prece nebojime NIKOHO NE????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele