10. kolo
20.10.2007 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Middlesbrough FC - Chelsea FC 0:2

Tým Middlesbrough na svém Riverside Stadium přivítal Chelsea, ta se ale moc jako slušný host nechovala. Už v osmé minutě ji poslal do vedení Drogba, po přestávce pečetil vítězství hostí Alex.

Podle bookmakerů měl tento zápas jasného favorita. Hostující Blues měli kurz na výhru pouze kolem 1,6. Při výsledcích Middlesbrough ani není divu – z posledních čtyř zápasů dokázali vyválčit pouze jeden jediný bod. Ovšem ani Chelsea poslední dobou není ani zdaleka ve své kůži. Vnitřní půtky oslabují její výkonnost, a možná i proto se tým Chelsea potácí v ligové tabulce až na sedmém místě.

Hosté naskočili do hry ve značně pozměněné sestavě. Avramu Grantovi chyběli zejména Ashley Cole a John Terry. Chelsea začala zápas velice ofenzivně, což se jí vyplatilo už v osmé minutě, kdy Frank Lampard přechytračil gólmana domácích Schwarzera a rebel Didier Droga pouze doklepl míč do prázdné branky. To Middlesbrough zlomilo a Blues nezvýšili náskok pouze díky výborně hrajícímu Woodgateovi. Domácí se mohli vrátit do zápasu v 16. minutě, ale útočník Mido nedokázal z bezprostřední blízkosti pokořit Petra Čecha hájícího branku hostí. Ale to bylo tak asi jediné, na co se domácí v první půli zmohli.

Po změně stran jen potvrdil naprostou převahu Chelsea její nový obránce Alex, který se v 57. minutě bezchybně trefil z přímého kopu. Domácí se až do konce nezmohli na žádný vážný odpor, a proto si Chelsea z Middlesbrough pohodlně odváží plný bodový zisk. Tento zápas možná konečně "nakopnul" průměrně hrající Chelsea a naopak pouze prohloubil depresi panující na Riverside Stadium.

Autor: Tomáš Starý

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Devil

0:0 nebo 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*bary72

Určitě nepadno moc branek. Asi P. Čech vychytá další nulu do Klubu ligových brankářů. Tip 0:1.

Reagovat
HOST*vlasy

dnes to bude těžké bez opor J.Terryho a A.Cola, ale přesto věřím, že zvítězíme a 3body oloupíme z Riverside Stadium... Tip gól dá Frank Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea bojovníci

Reagovat
HOST*Honza

Výborně Chelsea 0:2

Reagovat
HOST*

po pici kolko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele