8. kolo
29.09.2007 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Liverpool FC 0:1

Dlouhou dobu vše nasvědčovalo tomu, že Wigan si proti Liverpoolu připíše velmi cenný bod. Ovšem v 75. minutě udeřil Benayoun a zajistil Reds výhru. Domácí fotbalisté tak opět pokračují v mizérii, která trvá už pět zápasů, za tu dobu získali pouhé dva body. Po dnešním zápase se propadli na dvanácté místo.

Na začátku duelu diváci viděli především defenzivní fotbal, a proto není divu, že poprvé vážněji zahrozil Liverpool až v 25. minutě. Pennantův centr doletěl v pokutovém území až na hlavu Dirka Kuyta, ten i přes dostatek času pohodlně zakončit nemířil dobře a Kirkland jeho pokus v poklidu lapil. Reds i nadále zaměstnávali obranu domácích a ti mohli být rádi, když se jim podařilo odkopnout míč od vlastní brány. Výborný poločas sehrál španělský útočník Fernando Torres, který wiganského gólmana několikrát zaměstnal svými příležitostmi.

Domácí fotbalisté přišli z kabin na druhých 45 minut jako vyměněni a několikrát o tom přesvědčili, a to především v úvodních minutách. Marcus Bent dokonce vstřelil gól, ten nebyl však pro údajný ofsajd uznán. Před bránou Joseho Reiny byl nebezpečný především Jason Koumas, jenže ze svých příležitostí nic nevytěžil. Nesmírně blízko gólu byl v 60. minutě Steven Gerrard, ale jeho dělovka z 22 metrů letěla jen těšně vedle pravé tyče Kirklandovy brány. Tři body pro hosty zařídil patnáct minut před koncem zápasu nenápadnou střelou střídající Benayoun.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Devil

At se stane co se staane tak vyhraje Liverpool !

Reagovat
HOST*bary72

Je to tak, Liverpool hraje venku líp než doma a musí odčinit ztrátu bodů s Birminghamem. Tip 0:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele