12. kolo
08.11.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Bolton Wanderers 0:1

Hull si chtěl po dvou prohrách a sedmi inkasovaných gólech konečně spravit náladu. Jeho soupeřem totiž byl podprůměrný Bolton. Jenže ani tentokrát neupěl a opět nezískal ani bod.

Ani jeden tým se dnes moc nepředvedl. Tigers i Wanderers žádnou ofenzivní hrou své fanoušky neudivovali, ani si nevypracovali moc gólových příležitostí. První přesná střela na brankáře patřila domácím hráčům, konkrétně záložníku Geovannimu, jenž ale gólmana Jaaskelainena nijak výrazně nevystrašil, jelikož mířil pouze do míst, kde právě stál.

Skutečně zajímavá příležitost přišla až v 29. minutě. Do míče se opřel Dawson a s pomocí teče spoluhráče Kinga se míč dostal k Deanu Marneymu, jehož volej byl zblokován a odvrácen do bezpečí. Z dalších deset minut dal o sobě vědět taktéž Bolton. Ten vystrašil domácí fandy zásluhou Ricarda Gardnera, jehož nebezpečnou střelu musel vyrážet obránce Kamil Zayatte.

V 50. minutě to hostům vyšlo. Ke střele napřáhnul Matt Taylor a dokázal úspěšně zakončit. Tento gól způsobil domácím příznivcům šok. Dobrou příležitost ke skórování měl Hull po faulu Marneyho na hranici pokutového území. Exekuce se zmocnil Geovanni, jeho pokus však gólman Jaaskelainen dokázal zneškodnit.

Druhý gól naopak málem přidal Taylor, který ovšem v 69. minutě nezakončoval přesně. Tigers sice měli šance jak minimálně vyrovnat, ale pokaždé narazili na gólmana Jaaskelainena, jenž si vedl velmi dobře a ve svém 400. startu za Bolton neinkasoval a zařídil pro svůj tým již druhé vítězství v řadě.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
cerwi

kurva Hull nemohli jste dát aspon jeden gol, prohráli ste mi tiket:-(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele