10. kolo
29.10.2008 20:45 CET
0 : 3
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Chelsea FC 0:3

Famózní série Hullu skončila. Na KC Stadium přijela Chelsea a nováčkovi soutěže nedala šanci. Blues se tak stali prvním londýnským klubem, na kterého nenašel Hull recept. Chelsea zajistila vedení rychlá branka Franka Lamparda, vedení poté zvyšovali Anelka s Maloudou.

Chelsea se dokázala rychle oklepat z víkendové prohry s Liverpoolem, kvůli níž přišla o rekordní sérii neporazitelnosti a dnes si již smlsla na Hullu, kterému nedala šanci okusit druhé místo. Svěřenci trenéra Luize Felipe Scolariho předvedli kvalitní výkon a po zásluze zvítězili.

Modrým pomohla velice rychlá branka, která vnesla do jejich řad klid. Ve třetí minutě využil menšího zaváhání Paula McShana Lampard a parádní ranou z rohu pokutového území překonal brankáře Myhilla, jenž střele pouze přihlížel. Domácí vstoupili do utkání nervózně a jejich stav první inkasovaná branka po více než pěti hodinách příliš nezlepšila.

Hullu se nepodařilo držet míč a vytvářel množství chyb, kterých Chelsea využívala. Nejaktivnějším mužem byl Florent Malouda, jenž nejprve dvakrát vypálil mimo branku a poté mu příliš nechybělo, aby hlavičkou dosáhl na Lampardův centr. Následně se dostal do akce také brankář Myhill, který musel nejprve likvidovat střelu Joea Colea a o chvilku později vytáhnout vynikající zákrok proti dělovce Nicolase Anelky.

Navzdory dominantní hře Blues se v prvním dějství přeci jenom k několika šancím propracovali také domácí, a že nebyli od branky příliš daleko. Tu největší měl bezpochyby Cousin, když si udělal před šestnáctkou prostor a skvěle vypálil. Radost mu ale zmařila branková konstrukce, respektive tyč Čechovy branky, která jeho pokus zastavila. Zasahovat již ale Čech musel proti Geovanniho střele z trestného kopu, která letěla dobrých čtyřicet metrů. Další zásah si připsal při hlavičce Marlona Kinga.

Mezitím co si Hull začínal vytvářet šance a hrnout se do útoku, přišla poločasová přestávka a hned po ní naděje domácích uťal Nicolas Anelka. Francouzský útočník využil zaváhání bránící trojice Zayatteho, Turnera a Myhilla, kteří nezareagovali na dlouhý pas, pro nějž si tedy doběhl Anelka a zvýšil na 2:0.

I ve druhém poločase se snažil Florent Malouda, ale mušku stále neseřídil a jeho střely létaly kolem branky. Druhou branku si mohl ještě připsat Anelka, ale tentokrát ztroskotal na Myhillovi. Nakonec se přeci jenom prosadil křídelník Malouda, jenž využil přesného Carvalhova centru a dokonal zkázu domácích.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hull vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

souboj sousedu v tabulce vyhraje hull 2 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 neprohra hullu

Reagovat
smazaný uživatel

chelsi vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hull doma neprohraje má formu jako hrom a Chelsea má zraněný hráče. (Drogba,Ballack,J.Cole) možná bych to viděl i na 1. Můj tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si napraví chuť po L´poolu...

Nevíte jestli to půjde někde v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

Tip a osobní přání - 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

no doufám že chelsea vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

vydřená výhra 1:2 a prosadí se uzdravivší se joe

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea je venku 100% a nevidim duvod proc by se to mnelo menit tip.0:1

Reagovat
smazaný uživatel

oooo,velice chytry prizpevek. je videt ze si opravdu odbornik. proste dokonaleee!!! ano,vskutku krasne receno mr. barny,a jako vzdy mate pravdu!!

Reagovat
smazaný uživatel

hull vyhraje tesne 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo,kde se to da sledovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je neskutocny borec

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to zase ukazala .. jsou to kanci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele