29. kolo
14.03.2009 16:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Newcastle United 1:1

Sestupné tempo hry nabídl zápas mezi Hullem a Newcastlem. Ani pro jeden tým tak tento zápas není žádným řešením do dalších bojů o udržení.

Dalo se očekávat, že Hull se bude hnát za výhrou a odpovídala tomu i jeho předváděná hra. Ta navíc sklidila sladké ovoce velmi brzy. Již v deváté minutě předvedli skvělou spolupráci Geovanni s Feganem, který prvně jmenovanému skvěle nacentroval a záložník domácích pak parádní ranou překonal Harpera. Pozici pro vyrovnávací gól připravil Gutiérrez s Geremim pro Martinse po čtvrthodině hry. Nigerijský sprinter však mířil pouze pár decimetrů nad břevno.

Geovanni byl blízko k pojištění vedení krátce po půlhodině hry. Špatně hrající Geremi ho fauloval a sám pak nebezpečně, byť nepřesně pálil z přímého kopu na Harperovu branku. Ve 34. minutě ještě Owen hlavičkoval z dobré pozice nad Turnerovu branku, ale po dalších čtyřech minutách už se mohl radovat z Taylorova vyrovnání. Obránce okradl o míč Zayatteho, narazil si s Nickym Buttem a skvěle skóroval. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Na první gólovou šanci druhé půle čekali diváci čtvrt hodiny. To Martins nabil ke střele Gutiérrezovi, jenž ve výborné gólové příležitosti střílel zbytečně nad branku. A podobný průběh druhé půle pokračoval. Na Premier League podprůměrný zápas hleděli oba manažeři se žalostným výrazem. Z obličejů ovšem nikdo nemohl odhadnout, zda jsou s výsledkem spokojeni či nikoli. Bídné tempo hry však rozhodně neuspokojovalo diváky na KC Stadium. Když nepřišel ani žádný gól z čistého nebe, patřil druhý poločas, alespoň co se týče ofenzivní síly, k tomu nejhoršímu, co Premier League nabízí.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Devil

Newcastle musi bodovat.

Newcastle!!!tip.-0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Povinná výhra Strak, takový tým by měl být uplně někde jinde než bojovat o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

tip x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele