8. kolo
19.10.2008 16:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull opět vyhrál, tentokrát to odnesl West Ham

Hullu se letos proti londýnským klubů daří na jedničku. Dnes pověst kata týmů z hlavního města opět jen přiživil, jelikož dokázal porazit také West Ham United. Jediným střelcem zápasu se stal Turner.

První poločas nabídnul zajímavý průběh okořeněný několika zajímavými šancemi. Už ve 3. minutě mohl jít do vedení například West Ham, po centru Behramiho ale ideálně nezakončil Cole. O pár minut později se pro změnu na domácí straně dožadoval penalty po ataku Upsona útočník Cousin, jenže rozhodčí Foy stejně situaci neviděl.

V 16. minutě se vyznamenal domácí gólman Myhill při střele Colea, kterou dokázal lapit a zlikvidoval tak jednu z největších příležitostí první půle. Na druhé straně hřiště pálil nepřesně zase Marney, a tak se skóre stále neměnilo. Diváci se ovšem určitě nenudili, jako například v 26. minutě, kdy Kladiváři vybojovali rohový kop. Po jeho zahrání se dostal k hlavičce Ilunga, ale také jemu scházela přesnost. Brankáři Myhillovi musela v dnešním duelu několikrát značně pomáhat obrana, která zblokovala velký počet nebezpečných šancí soupeře. Když se těsně před přestávkou neprosadil ani Bellamy, do kabin šly oba týmy za nerozhodného stavu.

Do druhého dějství vstoupili Tigers aktivně. Nejprve se dostal k zajímavému zakončení Marlon King, který pálil z hranice pokutového území z voleje. Určitě zasloužil potlesk za snahu, nikoli však za provedení. Jeho dělovka totiž postrádala přesnost a letěla zhruba metr od Greenovy svatyně. V 50. minutě to už ale vyšlo. Dawson poslal míč do šestnáctky z rohového kopu, k hlavičce se dostal stoper Turner a vstřelil úvodní gól zápasu.

West Ham tak věděl, že pokud si bude chtít odvést alespoň bod, musí se soustředit více na ofenzívu. Další šance přišla v 66. minutě, kdy se po pěkné akci dostal k míči Etherington, jenže ke smůle hostujících fanoušků trefil jen boční síť brány Hullu. Už za minutu tuto nevyužitou příležitost málem potrestal Boateng, jenž zvýšil na 2:0. Gól však nemohl být uznaný kvůli ruce Marneyho. V závěru Hammers Hull sice do tlaku dostali, gól vstřelit se jim už ale nepodařilo, a proto odjíždí poraženi.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hull zatím valí otázka je kdy se zastaví tenhle zápas to ale nebude doma vyhrají 2 0

Reagovat
smazaný uživatel

hull vyhraje 2:1

Reagovat
hawk

Bojim se, ze z hullu tezko odvezeme body, max remizu, ale clovek nikdy nevi, ted je pauza treba se po boltonu zvedneme.

Reagovat
smazaný uživatel

byla by prdel dyby hull hned po potupu hned vyhralo ligu

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že bude plichta po nádherný jízdě hullu

Reagovat
smazaný uživatel

tygri pojedou dal 2:1

Reagovat
Devil

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát Hull padne!

Reagovat
kubys

Zápas s Boltonem byl pro nás varováním, navíc nemáme Ashtona, ale přesto věřím, že pod Gianfrancem zvítězíme a Hull konečně padne - 0:2 pro Hammers!!!

Reagovat
honziss

Senzační výsledky Hullu jednou skončí a bude to dnes. Jsem optimista 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Senzační výsledky Hullu budou pokračovat nejen dnes. Jsem optimista 2:0

Reagovat
kubys

Souhlas, Tygři nemůžou hrát donekonečna tak dobře Ale mám k jejich výkonům respekt

Reagovat
honziss

Tak respekt určitě, ale dnes padnou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele