3. kolo
30.08.2008 16:00 CET
0 : 5
(0:2)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Wigan Athletic 0:5

Hull na své výborné výkony z úvodních dvou zápasů sezóny dnes nenavázal. Od Wiganu velmi rychle dvakrát inkasoval a zareagovat na nepříznivě se vyvíjející stav nedokázal. Nakonec podlehl vysoko 0:5.

Hostující hráči začali tím nejlepším možným způsobem. Namotivovaného soupeře, který hrál teprve druhé domácí utkání v Premier League v historii, zchladil už ve 3. minutě rychle inkasovaný gól. Kevin Kilbane poslal do pokutového území centr z rohového kopu, ten se snažil odvrátit Ricketts, míč si však srazil do vlastní brány.

Uběhlo ale deset minut a skóre se opět měnilo. Po rychlém protiútoku prosprintoval polovinou Hullu záložník Antonio Valencia a pozemní střelou překonal bezmocného Myhilla. Tigers dnes nehráli v první půli nějak špatně a toužili vstřelit gól. Brankáře Kirklanda se pokusil dalekonosným pokusem ohrozit Geovanni, hostující brankář si ale s jeho střelou poradil. Těsně vedle levé tyčky pro změnu pálil domácí Ashbee.

Ve druhém poločase pokračovala nadvláda Wiganu, který si na konto připsal další tři branky. Moc ovšem nechybělo v 48. minutě, kdy málem snížil Garcia, kterého ovšem opět vychytal Kirkland. V 62. minutě se už Latics prosadili. Z hranice pokutového území se do míče opřel Amr Zaki a poslal jej do brány.

Uběhlo pár sekund a domácí gólman Mahill musel opět lovit míč ze své sítě. Stý přesný ligový zásah zaznamenal kanonýr Emile Heskey. To ale nebyl ještě konec. V 81. minutě se tvrdou ranou prezentoval podruhé v zápase Amr Zaki. Na druhé straně mohl snížit střídající Mendy, jenže míč poslal nad. Konečný výsledek tak zní 5:0 pro Wigan.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hull city jsou mi hrozně simpatičtí, doufám, že se povezou dal na euforii. řekl bych že remiza možná vyhra 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Taktež sou mi simpatičtí věřím že to hull zvládne tip: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 pro wigan Hull ted dostane na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Hull vyhraje 3:1.

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem to říkal že dostanou na prdel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele