17. kolo
13.12.2008 16:00 CET
2 : 2
(2:2)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool opět ztrácel body, tentokrát s Hullem

Liverpoolu se podobně jako Chelsea na domácím trávníků letos vůbec nedaří a po minulých ne zrovna povedených výsledcích toužil vše proti Hullu napravit. Jenže už brzy prohrával o dvě branky a nakonec vydoloval z tohoto střetnutí jen bod za remízu 2:2.

Zápas začal velkým překvapením. Hull se mohl prosadit už v páté minutě, kdy zahrál v pokutovém území po Barmbyho přihrávce ve skluzu rukou Javier Mascherano, ale rozhodčí Wiley se penaltu odpískat nerozhodnul. Za pár sekund hlavičkoval pro změnu nad stoper Turner. Ve 12. minutě to už ale Tigers vyšlo. Pěknou a hlavně přesně mířenou hlavičkou se prosadil irský zadák Paul McShane

V 18. minutě mohlo být pro Liverpool ještě hůř. Přihrávku Mendyho ale naštěstí dokázal včas zastavit Aurelio. Hull se však nakonec přeci jen prosadil. Vlastní gól si vsítil zkušený stoper Carragher a Reds si tak velmi zkomplikovali situaci. Na snížení ale moc dlouho čekat nemuseli. V 22. minutě nacentroval z pravé strany před bránu Kuijt, k míči se dostal kapitán Gerrarrd a dokázal se úspěšně prosadit.

V Liverpoolu se dnes skutečně děly zajímavé věci. Přesně deset minut od první branky domácí fotbalisté přidali druhou branku. Kuijt vybojoval míč pro Benayouna, ten přihrál na Gerrarda, jenž dokázal vyrovnat. Liverpool i nadále tlačil a vytvářel si nebezpečné příležitosti. Před gólmanem Myhillem tak bylo několikrát hodně horko. Hráčům v červených dresech ale nepomohla ani čtyřminutové nastavení, a proto se šlo to kabin za nerozhodného stavu.

Reds po změně stran už bohužel nehráli tak aktivně a úvodní minuty žádné zajímavé okamžiky nenabídly. Především vysoké tempo hry opadlo a diváci již neviděli tak úchvatnou podívanou jako při úvodních pětačtyřiceti minutách. První šance přišla v 53. minutě, kdy vybojoval přímý kop zhruba z 25 metrů Albert Riera a Steven Gerrard byl jen kousek od vstřelení hattricku.

Zanedlouho se dokázal málem prosadit zkušený stoper Hyypia, jehož hlavičku ale nakonec zastavila tyčka. Liverpool měl sice navrch, jenže proti úporně bránícímu Hullu se nedokázal prosadit. Nejvážněji vypadala střela Xabiho Alonsa, která ale letěla nad. Kouč Benítez také překvapil a dlouhou dobu neposlal ke Kuijtovi druhého útočníka. Až v 82. minutě se rozhodnul k vystřídání Riery Ryanem Babelem. Ani to ale Liverpoolu nepovedlo a opět doma ztratil drahocenné body, čehož může již zítra využít Chelsea a dostat se do čela tabulky.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasná jednička

Reagovat
smazaný uživatel

3,4-0

Reagovat
Tomtaf

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím Live !

Reagovat
smazaný uživatel

"hvězdné duo Torres-Škrťel" Nechci snižovat kvality Škrťela ale že by to byla hvězda..

Každopádně doufám ve výhru Liverpoolu.. 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

za tu chvilu co skrtel posobi v poole si myslim ze sa celkom slusne predstavil..pre hlupych a nevzdelanych existuje hviezda len jedna mozno dve, keby si nieco mal v palici nechytal by si kazde slovo a uvedomil si ze pool je jeden z top klubov vo svete a tym myslim ze kazdy kto hra za taky klub je svojim sposobom hviezda..i ked taktiez ide o to ze skrtel je slovak, to je to co nemozes rozdychat..ale to uz je tvoj problem

Reagovat
smazaný uživatel

je zajímavé jak Slováci brání Škrťela.. neřekl jsem proti němu špatné slovo a hned nemůžu rozdýchat že je to Slovák.. Naopak jsem rád že je alespoň Slovák (když ne Čech) v Liverpoolu a hvězdami týmu většinou bývají +/- 3 hráči.. Samozřejmě kdyby Martin hrál za jakýkoliv jiný tým EPL kromě 'big 4' + pár dalších tak by byl hvězda týmu.. Když se řekne hvězda týmu tak jsou to prostě 2-3 hráči v daném týmu a ne kdokoliv kdo za tým hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

No a mám skažený večer

Reagovat
Honda

VYHODIT BENITEZE to je uplny osel dava tak jakesi el zhary a lucasy a neda tam keana a kvalitni hrace ale da tam jakesi pomoše ale jinak tam po nich rve a dava tam same blbce kktk.Jo a wubec co jes s torresem?

Reagovat
smazaný uživatel

je zraneny nebude asi hrat ani dalse kolo v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že z velke časti to byla chyba beniteze protože hrat na jednoho hrota když potřebuje vyhrat je špatne a ještě když hraje benayoun tak to neni šance na dobry vysledek,ještě že LFC maji Gerrarda,přišti tyden už by navic měl byt v pořadku Torres a už to bude zase dobre

Reagovat
Honda

Benitez je magor jak rika-MartineqLFC kdyz potrebuje vyhrat tak musi hrat na 2 utocniky a jeste kdyz remizujii s hullem tak neposilam do hry zaloznika lucase a al zhara ti dva tam vubec nemeli jit mel tam jit normalni utocnik a nechapu a jeste kuit ted nwm jak se to pise ale taky neni klasicky utocnik a kean je utocnik ale sedi na lavicce jakysi benyoun tam nemel byt v zakladu ale mel tam byt kuit a na utocnika babel s keanem...

Reagovat
Honda

a ten carragher by se mel uz taky spamatovat dyt si dal uz X vlasnakuu ma stesti ze hraje dobre kdyby LIVE nemeli stevena tak by ted nebyli na 1 miste ikdyz chelsea urco vyhraje neprejuji to ale tak ale zas kdyby vyhrali treba se benitez spamatuje a bude to lepsi je jak wenger taky dava na hriste skolku a jak to ted vypada

Reagovat
smazaný uživatel

to bedy: vies mal som napisat kazdy kto hra moze byt hviezda, pre mojho syna je martin prave taka ako pre teba iny hrac...ale ty budes patrit pravdepodobne k tym megamilionovym komercne zvelicenym menam, ale nechajme to tak je to kazdeho osobna vec..vies keby ti to totiz neprekazalo ako hovoris tak by si to v prvom prispevku predsa vobec neokomentoval...bye

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele