11. kolo
01.11.2008 16:00 CET
4 : 3
(3:1)

Reportáž

Manchester United - Hull City 4:3

Manchester potřeboval uhrát proti nováčkovi z Hullu tři body a velmi brzy za tímto cílem nakročil. Hned na začátku vstřelil gól Cristiano Ronaldo a nakonec jeho tým přidal ještě další tři branky a mohl se radovat z další domácí výhry. Tigers se totiž prosadili "jen" třikrát.

Uběhly tři minuty a Manchester se již radoval ze vstřelené branky. Ke střele napřáhnul Cristiano Ronaldo a dokázal míč poslat až do brány. Zanedlouho dostal možnost ohrozit bránu Van der Sara z přímého kopu Geovanni, jenže nemířil přesně a míč poslal nad. Skoro stejně si vedl na druhé straně v 16. minutě Wayne Rooney, jenž pálil z hranice pokutového území.

Tigers moc nebezpeční nebyli, a tak to záložník Geovanni zkoušel i se střelou ze čtyřiceti metrů. Pouze však otestoval pozornost domácí jedničky. Ve 22. minutě se Hullu ovšem povedlo vyrovnat. Po centru z pravé strany se dokázal prosadit Daniel Cousin a zdramatizoval tak průběh utkání. Remízový stav hostům ovšem vydrželo pouze pět minut. Přesně zacílil záložník Michael Carrick a dal na 2:1.

Manchester se snažil přidat ještě minimálně jeden gól, a tak i nadále mnohem více útočil. Jenže všechny jeho příležitosti byly zblokovány, chyceny nebo nepřesné. Blízko gólu byl v 41. minutě Wayne Rooney, ale jeho hlavička letěla nad. United však ještě do přestávky třetí branku přidali. Po rohovém kopu se k míči dostal Cristiano Ronaldo a vstřelil svůj druhý gól.

Hned v úvodu druhé půle moc nescházelo a Dimitar Berbatov málem zvýšil vedení už na 4:1, jeho střela po přihrávce od Rooneyho ovšem postrádala přesnost. Na druhé straně to zkoušel opět bezúspěšně záložník Geovanni, jehož střela z přímého kopu gólmanu Van der Sarovi nenadělala žádné nepříjemnosti.

V 57. minutě se Red Devils dočkali čtvrté branky. Mezi úspěšně střelce se zapsal po centru Rooneyho obránce Nemanja Vidič. Manchester pokračoval i nadále v ofenzivním snažení a svým výkonem bavil fanoušky. Další branku mohl přidat také střídající Tévez, ale nemířil přesně. O poznání lépe si vedl v 69. minutě Mendy. Za dalších dvanáct minut snížil Hull z penalty zásluhou Geovanniho na rozdíl jediné branky a dodal závěru nový náboj. Vyrovnat už ale nedokázal, a tak odjíždí bez bodu.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 : 3

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 jasná výhra

Reagovat
fantomas

Jenom pro zajímavost:

Pakliže Ronaldo, který skoroval ve všech z posledních osmi utkání na Old Trafford, trefí přesně i v sobotu, bude to nejlepší taková série od počinu Alana Shearera v sezoně 1996/97 v dresu Newcastlu. Ten tehdy zvládl skórovat hned v 16 po sobě jdoucích domácích zápasech!

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United musí bezpodmíněčně vyhrát pokud chtějí držet krok se špicí, takže můj tip je jasná 1! Hull City mají obdivuhodnou bilanci venku, ale z Old Traffordu odjedou s prázdnou!

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to jasně- 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hull venku neprohrává, plichta 1:1

Reagovat
Pharrell

taky si preji remizu,ale rozhodne kvalita,takze vyhra ManU

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Ronaldo,2 tevez-Boateng

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Vydřená výhra, ale určitě zasloužená!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, krásný zápas, bylo na co koukat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele