4. kolo
13.09.2008 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Krize Newcastlu pokračuje

Dnešní zápas Newcastlu se nesl ve znamení protestů proti vedení a majiteli klubu. Jenže ani hráči svým fanouškům nepřipravili moc radosti. S nováčkem z Hullu totiž prohráli 1:2.

Zraněními zdecimované Straky v prvním poločase hrály pohledný fotbal, jenže po proměněné penaltě Marlona Kinga prohrávaly. Navíc svým oblíbencům dnes moc nepomohli ani příznivci, kteří na zápas nepřišli v rozhodně nijak velkém počtu a když už, tak častokrát s transparenty zaměřenými proti majiteli Miku Ashleymu.

První příležitost ke skórování se zrodila ve 12. minutě. Záložník Xisco se dostal k hlavičce, ale nemířil přesně. Ihned z protiútoku zakončoval Marlon King, brankář Shay Given jej vychytal. Obrovská šance přišla ve 30. minutě, kdy se vytáhnul hostující brankář Myhill proti pokusu Owena po přímém kopu Geremiho.

Jenže už za tři minuty se dopustil v pokutovém území Nicky Butty faulu na Petera Halmosiho a Newcastle tak musel čelit penaltě. Tu proměnil i s trochou štěstí Marlon King. Hull toho v prvním poločase moc nepředvedl, i přesto ale šel do kabin s vedením na své straně.

Pokud chtěl Newcastle po hodně nepovedeném minulém utkáni na půdě Arsenalu podat nějaký dobrý výkon a hlavně vyhrát, tak se mu to rozhodně nepovedlo. V 54. minutě totiž podruhé inkasoval a rázně si tak zkomplikoval cestu za body. Úspěšným střelcem se stal opět Marlon King, jenž pěknou střelou nedal Givenovi šanci a rozvášnil tak své fanoušky.

Newcastle dokázal v 82. minutě alespoň snížit, ale na více s nezmohl. N’Zogbia nastřelil jen tyčku, k dorážce se ovšem dostal Xisco a připsal si svůj premiérový gól v Premier League. Veškeré plány na vyrovnání zhatil v 89. minutě nesmyslnou červenou kartou Danny Guthrie.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip : 3 :1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Devil

V Newcastle to asi posledni dobou neklape tak,jak by melo,ale verim,ze na hristi nechaji vse a po nevydarenem minulem kole Hull roslapou!

tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nyní se navíc musejí obejít bez záložníka Gutierréze, kanonýra Martinse, Duffa, Enriqueho a Viduky. Hrát zřejmě nebudou ani LuaLua, Geremi a Cacapa. Tak to bude velmi ale velmi tazke, kto vobec bude v zaklade kua

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 verim v překvapení

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

stepko to by vubec nebylo prekvapeni oba tymy jsou na tom zatim stejne bodove

Reagovat
Devil

Bodove mozna,jinak vubec!

Reagovat
M11

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo co je A.Smithem dpc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele