14. kolo
22.11.2008 16:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Portsmouth FC - Hull City 2:2

Hull v poslední době na své skvělé výkony ze začátku ročníku nenavázal, v tomto zápase s Portsmouthem byl ovšem úspěšný. Z jihu Anglie si odvezl vydřenou remízu 2:2, které se dočkal díky vlastnímu gólu Pamarota ze závěru zápasu

Už ve 2. minutě měli Tigers hodně štěstí, že neinkasovali, a to když se povedlo Bouba Diopovi hlavou nastřelit tyčku. Na druhé straně si naopak zanedlouho poradil se střelou Geovanniho gólman James. Podobné štěstí neměl ve 20. minutě jeho kolega v dresu Hullu Boaz Myhill. Mezi úspěšné střelce se totiž hlavou zapsal dlouhán Peter Crouch, který zaslouženě poslal Portsmouth do vedení.

Velmi aktivní byl domácí útočník John Utaka, jenž bzl u většiny šancí Pompeys, jako například šest minut po úvodní brance, kdy našel Crouche, jenž míč sklepl Diopovi, kterému však scházela přesnost. Krátce na to prozměnu James zabránil pohotovým zákrokem inkasovanému gólu při hlavičce Marneyho.

V 54. minutě se radovali hosté. Rohový kop zahrál Marney, Zayatte prodloužil centr na Turnera, který se již dokázal prosadit a vyrovnal. Nerozhodný stav moc dlouho nevydržel, protože už v 60. minutě přidali domácí druhý gól. Nádhernou střelou se prezentoval obránce Glen Johnson, který přesně mířenou ranou do levého horního rohu překonal bezmocného Myhilla.

Portsmouth se snažil své vedení ještě navýšit. Jednu z dobrých příležitostí měl Utaka, scházela mu ovšem přesnost. V závěru zápasu mohli domácí fotbalisté těchto šancí litovat, jelikož v 87. minutě se povedlo Hullu vyrovnat. Po rohovém kopu si míč do brány nešťastně srazil Pamarot a určitě tak značně rozzuřil trenéra Adamse, který se dozajista viděl se třemi body v kapse, ale musí se spokojit pouze s jedním.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

domácí by neměli prohrát (3:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Hull překvapí - 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele