4. kolo
13.09.2008 16:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Portsmouth FC - Middlesbrough FC 2:1

Portsmouth toužil v dnešním utkání s Middlesbrough navázat na vítězství z minulého kola. Po dobrém výkonu z druhé půle stav utkání nakonec otočil a vyhrál 2:1. Oba góly vstřelil Defoe.

Pompeys v první půli hráli mnohem lépe než Middlesbrough, měli více gólových příležitostí, i přesto ale odcházeli do kabin za nepříznivého stavu. Přitom nechybělo moc a už ve 12. minutě mohl domácí poslat do vedení útočník Jermain Defoe, ale jeho pokus zkušeně lapil brankář Turnbull. Hosté měli jedinou šanci, ze které mohli dát gól a také ji na rozdíl od Portmouthu využili. Alves přistrčil na Mida a ten potvrdil skvělou střeleckou formu.

Až s ubíhajícím časem se opět začali dostávat do šancí domácí fotbalisté. Tu první ale nevyužil Peter Crouch a mohlo jej to hodně mrzet, jelikož o moc lépe si nevedl minutu před poločasem ani Bouba Diopa, a Portsmouth tak vyrovnat v první pětačtyřicetiminutovce už nedokázal.

Do druhého dějství ale vstoupil jak utržený ze řetězu a Middlesbrouh nedal šanci. Už v 59. minutě dokázal srovnat. Skvělou práci odvedl dlouhán Crouch, míč se dostal k Defoeovi, jenž i z velkého úhlu dokázal skórovat. Tento moment Pompeys ještě více nabudil. Do vedení mohl poslat domácí fotbalisty už za pět minut Davis, po přihrávce od Utaky ale míč poslal mimo prostor tří tyčí.

Také v 77. minutě se dostal Davis k zakončení, tentokrát ale po hlavičce Crouche pálil nad. Uběhly dvě minuty a Turnbulla zaměstnal opět Defoe. Hostující brankář míč vyrazil reflexivním zákrokem nohou. Těsně před koncem normální hrací doby to konečně Portsmouth do brány spadlo. Druhý gól zaznamenal Jermain Defoe. Ten mohl v nastaveném čase zaregistrovat hattrick, ale neprosadil se.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pompey doma nedává goly v sobotu ale jeden da to stejne aji boro tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

taky 1:1

Reagovat
Devil

Pridam se k vam.

tip-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Pompey Borough jasně přehráli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele