24. kolo
30.01.2010 16:00 CET
2 : 2
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Wolverhampton Wanderers 2:2

Zápas Hullu s Wolverhamptonem skončil remízou 2:2, a tak se v tabulce nic výrazného nezmění. Oba celky toužily vyhrát, jelikož zisk tří bodů by měl pro ně větší cenu než kdykoliv jindy.

První poločas nabídl vcelku zajímavou podívanou. Diváci viděli velký počet gólových šancí i jednu přesnou trefu. Hned v úvodních minutách bylo pořádně rušno na obou stranách. Po několika sekundách hry vyzkoušel štěstí Foley. Krátce na to zakončoval po centru Hunta Altidore, ale ke gólu měl daleko. V 10. minutě se prezentoval pěknou střelou z hranice pokutového území Jan Vennegoor of Hesselink, a ta skončila až v bráně.

Vzápětí ale mohl být stav opět nerozhodný. Jody Craddock se sice dostal k hlavičce po centru z levé strany, jenže chyběla mu přesnost. Na chlup stejně dopadnul také Mathew Jarvis. Ve 22. minutě poslal do pokutového území nenápadný centr Mendy, ten však mířil do brány, a proto musel gólman Hahnemann rychle zasáhnout. Hull se chtěl ještě do přestávky pojistit druhým gólem, nebylo mu však přáno.

Po pouhých čtyřech minutách druhého dějství se skóre na ukazateli měnilo podruhé. Velmi hloupý vlastní gól si vstřelil obránce Anthony Gardner. Alespoň trochu si náladu vylepšil v 52. minutě, kdy z penalty poslal Hull opět do vedení Stephen Hunt. Vzápětí mohl lovit míč ze své sítě Hahnemann znovu, ale tentokrát Vennegoor of Hesselink se svou hlavičkou neuspěl.

Šedesátá čtvrtá minuta přinesla obrovskou šanci Wolves. Jones protančil mezi domácími obránci, objevil se tváří v tvář gólmanu Myhillovi, jenže v jasné tutovce zklamal - zcela nepochopitelně mířil mimo. O poznání úspěšnější byl krátce na to Matt Jarvis. I poslední minuty nabídly zajímavé šance. Touha po vítězství byla jasně patrná na obou týmech. V samotném závěru s konečným výsledkem mohl ještě něco udělat Bia, který pálil z přímého kopu, ale na Myhilla nevyzrál.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Virtuos

Vlci vyhrajú 1:2 a Hull si len potvrdí zostupové priečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Velice napínavý zápas! Škoda pro Hull,že si dali vlastňáka, a že Amr Zaki nedal gola.Zaki těch posledních pár minut hrál skvěle.Remíza pro oba týmy je důležitá, ale myslím si,že Hull si zasloužil vyhrát.V dalších zápasech čeká Hull Chealse a Man.City,což nejsou slabí soupeři.Myslím si,že se Hull udrží v Premier League,ale nesmí ztrácet body s týmy jako je Wolverhampton,West Ham a jiní.Doufám,že proti Chealse nastoupí Jimmy Bullard.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele