4. kolo
29.08.2009 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Hull City 1:1

Hull i přes rychlou branku nedokázal na hřišti nováčka z Wolvesu vyhrát. Oba týmy si nakonec body dělily díky první šanci druhého poločasu.

Tygři začali opravdu výtečně, hned z prvního útoku totiž stříleli ostrými. Na začátku třetí minuty Geovanni v malém vápně hlavičkou lehce rozvlnil síť. Wolves poté zatlačil svého soupeře, sám si ale musel hlídat zadní vrátka. V sedmnácté minutě byl v obrovské příležitosti hostující Ghilas, osamocen hlavičkoval pouze do míst, kde stál připravený brankář.

Wolves byli v útoku bezzubí, jejich tlak nepřinášel žádné náznaky gólové příležitosti. Ani Hull nemohl být s hrou spokojen, stejně jako soupeř často zbytečně ztrácel míč po nepřesné přihrávce. Brzký gól hostů slíbil uzavřenější hru z jejich pohledu, to přesně se bohužel stalo. I přes nebezpečné brejky ani oni nepřichystali do poločasu v ofenzívě něco, co by jejich fanoušky potěšilo.

Jenže druhý poločas začal přesně opačně proti tomu prvnímu. Po jednačtyřiceti sekundách totiž vyrovnal Stearman, když před malým vápnem převzal přihrávku Craddocka a nedal Myhillovi šanci. Ač se to zdá na Premier league neuvěřitelné, až do poslední čtvrthodinky se domácí k další šanci nedostali. O možnostech hostů nemohla jít řeč.

V 75. minutě mohl otočit výsledek Keogh, ale špatný povrch mu znepříjemnil pozici pro střelu proti samotnému brankáři, která nakonec postrádala přesnost. Dobře bránící Hull pak dovolil domácím už jen jedinou šanci, když v nastaveném čase po centru Jarvise hlavičkoval z dobré pozice Vokes nepřesně.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele