21. kolo
15.01.2012 14:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Hughesovi premiéra nevyšla, jeho QPR prohrálo na půdě Newcastlu

Marku Hughesovi premiéra na lavičce Queens Park Rangers nevyšla. Jeho tým sehrál v Newcastlu přinejmenším vyrovnanou partii, o hubené výhře 1:0 pro Magpies rozhodla jediná povedená střela domácích v utkání. Tu měl na svědomí útočník Leon Best, jenž tak získal pro svůj tým tři body a posunul jej před Liverpool na šesté místo. QPR zůstává na sestupové 18. příčce.

V prvních minutách měli možná překvapivě poměrně jasnou převahu Queens Park Rangers. Po šesti minutách zněl střelecký účet výmluvně - 0:5. Na konci této krátké fáze Krul s drobnými problémy vyrazil štiplavou střelu Buszakyho zpoza vápna. Newcastle nebývale kazil i jednoduché přihrávky, v tenisové terminologii měli na svém kontě a příliš vysoké číslo nevynucených chyb. Jedné z nich málem po čtvrthodině hry využil Shaun Wright-Phillips, který krásnou křížnou střelou lízl břevno.

Newcastle hrozil pouze ze standardek a centrovaných míčů - po jednom z nich hlavičkoval nad Guttierez. Po půlhodině opět zacinkalo u brány Magpies. Bothroyd napřáhl z rohu velkého vápna a tentokrát míč olízl tyčku. Těsně vedle mířil na druhé straně záhy i Ryan Taylor. V sedmatřicáté minutě už ale gól padl a opět u toho byl netradičně pravý záložník Taylor. Ten po sklepnutí Ameobiho krkolomně přihrál Leonu Bestovy, který cizelérsky obešel Younga a na zadní tyč s přehledem zakončil - 1:0.

I vstup do poloviny druhé vyšel mnohem lépe hostům. Pět minut po návratu z kabin sklepl Helguson do skvělé pozice centr Bothroydovi, jenž si ale s šancí vůbec neporadil. Stejný hráč dostal za chviličku krásnou kolmici od Mackieho a Krul musel proti tvrdé ráně pohotově zasáhnout. Stejně jako v úvodním dějství se nicméně převaha přesunula postupem času na kopačky Newcastlu. V třiasedmdesáté minutě byl pak blízko druhé trefě v zápase Leon Best, jeho nadějně vyhlížející průnik a následnou střelo-přihrávku ovšem zastavili dobíhající obránci.

V posledních deseti minutách hosté zvýšili aktivitu a snad chvílemi i Magpies přehrávali. Do žádné šance se ale k lítosti fanoušků v modrobílých dresech nedostali. V nastaveném čase pak už domácí soupeři příliš nepůjčili míč, kombinovali na vlastní půli a bez větších potíží uhájili nejtěsnější možné vítězsví.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Devil

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
diastan

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes premieru zvládne 1-2

Reagovat
frantamlad

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Newcastle

Reagovat
Y.Cabaye

Yohan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele