17. kolo
21.12.2011 21:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Brown strhl tři body na stranu Sunderlandu, QPR potřetí v řadě padl

Velké drama na Loftus Road. Sunderland dlouho vedl o jeden gól, nedlouho po zvýšení na vedení dvoubrankové ovšem domácí během pěti minut vyrovnali a až do posledních minut se rozhodovalo, kdo si odnese body. Nakonec se to díky hlavičce Wese Browna podařilo Mackems.

Už po patnácti minutách měli Black Cats vedení téměř v kapse, po centru ze standardky trefil Nicklas Bendtner hlavou tyč. Za pět minut si však chuť spravil. Opět hlavičkoval, tentokrát po Richardsonově rohu a poslal svůj tým do vedení - 0:1. Domácí se snažili do konce prvního poločasu mocně vyrovnat, většina snahy ovšem troskotala na nepřesnostech v rozehrávce.

Ta pravá anglický "show" nastala až po změně stran. Nejdříve nejlepší islandský fotbalista roku 2011 Heidar Helguson a hlavičkoval do brankáře. O minutu později naopak přišel trest hostů. Ti se dokonale chopili šance a nepustili ji. Stephane Sessegnon po povedené brejku střílel dobře mimo dosah Kennyho, jenž před duelem nahradil skvěle chytajícího Radka Černého - 0:2.

A pak to přišlo. Minuta číslo 63 a drama mohlo začít. Faurlin donutil přihrávkou brankáře hostí vyběhnout a jeho následný "nákop" skončil přesně u nohou Helgusona, jenž do prázdné snížil - 1:2. No a za čtyři minuty už bylo vyrovnáno. Krásný centr se snesl na hlavu Helgusona, ten hlavičkou ještě posunul na svého spoluhráče Jamie Mackieho a ten hlavou srovnal stav - 2:2.

Po vyrovnání se obě mužstva zatáhla spíše dozadu s výhledem na protiútoky. Rozhodnutí přišlo až dvě minuty před koncem základní hrací doby. Rohový kop opět z dílny Kierana Richardsona spadl přesně na hlavu Wese Browna a ten rozjásal hrstku fanoušků Sunderlandu na západě Londýna - 2:3. Dále už se domácí na příliš nezmohli a tak Black Cats vyhráli už podruhé ve třech zápasech.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra domácích 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele