5. kolo
17.09.2011 16:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

QPR třemi góly srazilo Wolverhamptonu hřebínek

Spanilá jízda Wolverhamptonu končí poněkud drsnou cestou. Queen’s Park Rangers na Molineux skvěle odstartovali a taktovku zápasu prakticky celých 90 minut nepustili z ruky. V tabulce se tím pádem dostávají právě na sedmibodovou úroveň Vlků.

Jednoznačně nejhorší poločas v sezoně prožili Wolves na domácí půdě proti QPR. Po deseti minutách prohrávali 0:2 a do přestávky se z počátečního srabu ani kouskem malíčku nezvládli vyhrabat. Naopak Rangers ještě klidně mohli své vedení zdvojnásobit. Ale popořádku. V sedmé minutě přišla první rána, která zároveň znamenala premiérovou trefu pro Bartona v novém působišti. Střední záložník si naběhl na centr Wright-Phillipse a z nějakých dvanácti metrů pohotově skóroval. Preciznost přitom zdobila i druhou branku Faurlina, ke kterému odhlavičkoval míč Stearman a argentinský fotbalista dokonale kontrolovaným half-volejem zpoza velkého vápna nedal Hennesseymu naději.

Jak už jsem výše naznačil, i dál to bylo jen o QPR. Wolves sice v minulých kolech nadšeně bodovali, dnes však byli méně než čtvrtinoví. A tak Bothroyd mohl pelášit celých 40 metrů, než ho atakoval Berra, Barton jen taktak že nedokroutil míč do šibenice a Wright-Phillips nakonec podobně jako spoluhráč Bothroyd nedokázal dotáhnout svou akci ke zdárnému finiši. I přes minimum střel tedy fotbal Rangers tak nějak zaručoval další přísun branek.

Něco takového se ovšem nekonalo, přestože QPR dál úspěšně odřezávalo ofenzivní vozbu soupeře a samo se alespoň sporadicky dostávalo do zajímavých pozic. Například Taarabt mohl hledat Wright-Phillipse nebo Bothroyda, místo toho sám pokračoval v zoufalém hledání střeleckého štěstí (zatím neskóroval, přestože je nejčastěji pálícím hráčem v PL), a tak z 25 metrů trefil přímo náruč Hennesseyho. O mnoho blíže třetí brance se ocitl Shaun Wright-Phillips v 77. minutě. Tehdy rychlonohý křídelník utekl zákroku Henryho a při zemi nastřelil tyč.

A nakonec to byl právě Wright-Phillips, kdo stál na počátku poslední gólové akce zápasu. Johnson ho totiž obral o míč, Traore navázal přihrávkou na Campbella a ten se prosadil po pouhých třinácti minutách strávených na place. Vzápětí se Wolves prvně odhodlali k řádnému ohrožení Kennyho, z přímého kopu nicméně neuspěl O’Hara.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tady Vlci vyhrájí a budou pořád nadostřel pohárům!

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
paver

1:0

Reagovat
Lahvac-CZ

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele