4. kolo
14.09.2013 16:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Nováčkovská bitva mezi Hullem a Cardiffem vítěze nepoznala

Očekávané střetnutí dvou celků, které ještě před rokem společně brázdily vody League Championship, nabídlo zajímavý fotbal, ovšem Hull nedokázal udržet hubené vedení a nakonec se rozešel s Velšany remízou 1:1.

Domácí mužstvo vstoupilo do utkání aktivně, drželo kulatý nesmysl na svých kopačkách a vytvářelo si jednu nebezpečnou situaci za druhou. Tu první měl na kontě Aluko, Lewise se mu ovšem překonat nepovedlo a následná dorážka Grahama, který od samého začátku ledna čeká na ligovou trefu, branku nenašla. Medel na opačné straně nedokázal zpracovat míč a Aluko pro pořádek hostujícího strážce tří tyčí nezaměstnal. Ještě před koncem první půle se však Hull radoval: Huddlestone po odraženém míči nacentroval na hlavu Daviese, jenž pohodlně zavěsil - 1:0.

Bluebirds však po krátkém oddechu zvýšili úsilí a odměna na sebe nenechala dlouho čekat: Cowie našel ve výborné střelecké pozici Whittinghama, který okamžitě z první nasměroval mičudu na místo určení - 1:1! Dokonat obrat mohl Gunnarsson, ovšem jeho hlavička postrádala trochu více přesnosti. Ve třetí nastavené minutě pak ještě pálil Graham, ale jen na Lewise.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
HullCity

Zbytečná ztráta před výjezdem do Newcastlu...a sudí měl ten gol uznat!!!Opět útočníci nic,snad se Sagbo po karetním trestu ukáže,jinak budeme muset přivést nějakého volného hráče...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele