23. kolo
29.01.2014 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sunderland zásluhou Adama Johnsona udolal oslabené Stoke

Hodně důležité tři body si zapsali Mackems, které proti Hrnčířům opětovně spasil znovuzrozený Adam Johnson, jenž za poslední tři utkání zaznamenal pět branek! SAFC se tímto vítězstvím dostává ze sestupového pásma.

Domácí ekipa začala takřka ideálně a po sedmnácti minutách se mohla radovat: Begović sice Boriniho pokus dokázal vytěsnit, ovšem pouze k Johnsonovi, který už měl poté snadnou práci - 1:0! Potters se však postupem času osmělili a hned dvakrát mohl srovnat krok Crouch, Mannone ale kulatý nesmysl za svá záda nepustil. Ten samý hráč následně zastavil i Shawcrosse!

Krátce po změně stran N'Zonzi zbytečným zákrokem poslal k zemi unikajícího Altidora a sudí Madley okamžitě vytáhl pro hostujícího středopolaře druhou žlutou a následně červenou kartu! Početní výhodu mohl hned zakrátko potrestat sám americký útočník, ovšem z dobré pozice si na Begoviče nepřišel! Johnson poté branku o fous nenašel a Larssonovi pro změnu pokazil radost opět skvěle reagující strážce hostující svatyně. Vyrovnat mohla čerstvá posila Odemwingie (přišel z Cardiffu), jenž ale mičudu netrefil zdaleka ideálně a Mannone si tak věděl rady.

Varování ale Sunderlandu očividně nestačilo a pár minut před závěrečným hvizdem mohl trestat Shawcross, jenž se tradičně hlavou položil do centru, ovšem ke smůle Stoku zacílil pouze břevno domácí branky! Nadějnou možnost poté ještě na opačné straně "spálil" Brown.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

teda 2:0 vyhraje Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 pro Black Cats. Ha´way the Lads !!!

Reagovat
smazaný uživatel

1 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele