28. kolo
17.06.2020 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Premier League se znovu rozběhla, na úvod však gól nepadl

První utkání po obnovení anglické Premier League sehrály jako dohrávku 28. kola Aston Villa a Sheffield United. Domácí sice měli výrazně více ze hry, diváci u televizních obrazovek se však gólu nedočkali.

První vážnější situace nastala ve dvanácté minutě. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal domácí Keinan Davis, v dobré pozici se mu však vychýlila mířidla a míč poslal vysoko nad bránu. Stejnou částí těla zakončoval po chvíli i McGinn, ten zase trefil pouze připraveného Hendersona.

Velmi sporný moment přišel pár okamžiků před pauzou. Centrovaný míč z kopaček hostujícího hráče sebral do náruče Örjan Nyland, nadále však postupoval směrem dozadu, až došel za brankovou čáru. Ačkoliv přitlačil míč k tyči, lze se jen dohadovat, zda byl míč celý za čarou nebo ne.

Další příležitosti po pauze už však zase přicházely na straně Aston Villy. Davisovu ránu zastavil jen díky své pohotovosti Henderson, aktivnímu Davisovi poté chyběl kousíček, aby dosáhl na přízemní centr z pravé strany. Z Manchesteru United hostující Henderson se pak znovu musel činit proti Grealishově ráně z vápna.

Zbytek utkání už se nesl ve výrazně klidnějším duchu a bezbrankový výsledek tak zůstal v platnosti i po závěrečném hvizdu. Villans tím ukončili svou sérii pěti po sobě jdoucích soutěžních porážek, nadále však okupují předposlední místo v tabulce. Sheffield United naopak již posedmé v řadě nepoznal přemožitele a je šestý.

Autor: Martin Vejdělek / u

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Elmas

Reagovat
Elmas

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to jasny gól ale "chytre" hodinky to oznamily az o poločasu. Je to velka smula!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele