35. kolo
30.04.2022 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Ollie Watkins (© AFP)

Norwich po prohře s Villans padá do druhé ligy

Aston Villa porazila ve 35. kole Premier League Norwich City 2:0. Hosté tak mají před sebou poslední čtyři prvoligové duely, jelikož už mají jistý sestup. Zápas rozhodli Ollie Watkins a Danny Ings.

Domácí byli od začátku lepším týmem a první šanci si vytvořili v devatenácté minutě. Lean Bailey si na hranici vápna přehodil míč z pravačky na levačku a vyslal tvrdou ránu pod horní tyčku, jenže Tim Krul vytáhl parádní zákrok a balon vyškrábl nad.

Po necelé půlhodině se přeci jen ke střele dostali i "Kanárci". První pokus Rashicovi vůbec nesedl, nicméně za chvíli se dostal opravě, která už stála za to. Emiliano Martínez musel stejně jako jeho gólmanský kolega předvést skvělý zásah a vyrazit míč na rohový kop.

Aston Villa se z první branky radovala ve 41. minutě. Danny Ings, který chvíli před tím nahradil zraněného Baileyho, poslal dlouhý pas na Watkinse, který obešel Williamse, prošel do pokutového území, kde se dostal ještě přes jednoho protihráče a překonal Krula.

Druhý gól mohli Villans přidat na začátku druhého poločasu, ale nejprve se Watkins v klíčovém momentu nedokázal prosadit přes obránce a poté Danny Ings hlavičkoval po rohovém kopu do tyčky.

Po poměrně nudné druhé půli dokázali domácí v 93. minutě potvrdit své vítězství. Krul sice vychytal Ramseyho, poté však získal míč zpět Buendía, který jej posunul na Dannyho Ingse a ten už dokázal hostujícího brankáře z otočky překonat.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele