22. kolo
14.01.2022 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Conor Gallagher (© AFP)

Brighton se s Palace o body podělil

Brighton remizoval v utkání 22. kola Premier League s Crystal Palace 1:1. Hosty poslal do vedení Conor Gallagher, nešťastníkem zápasu se však stal Joachim Andersen, který si tři minuty před koncem dal vlastní gól.

První šanci si v desáté minutě vytvořili domácí. Ti využili ztráty míče a následného kiksu Warda při odvracení a Leandro Trossard mířil z pravé strany sám na Butlandu. Domácí útočník jej však nechal vyniknout po střele na zadní tyčku, kterou brankář hostí vykopl.

Ve 35. minutě se sudí po rohovém kopu šel podívat na video a nakonec pro domácí odpískal pokutový kop za faul Hughese na Veltmana. Penalty se ujal Pascal Gross, ale provedl ji katastrofálně. Po krátkém rozběhu balon nasměroval doprostřed, jenže po zemi a Butland neměl problém míč vyrazit. Po chvilce se po dalším rohu prosadil Neal Maupay, následná kontrola však prokázala až příliš velký důraz domácího útočníka.

A tak se v 69. minutě do vedení dostali hosté. Ti se postupnou kombinací probojovali až do pokutového území, sice už to vypadalo, že je míč ztracený, ale Schlupp jej zvládl z brankové čáry vrátit zpět přesně na Conora Gallaghera, který si jedním dotekem balon zpracoval a druhým jej poslal do sítě.

Vyrovnání přinesla pro hosty nešťastná situace z 87. minuty. Brighton obléhal vápno soupeře, Maupay se na levé straně zbavil Warda a poslal před branku prudký pas, který chtěl odvrátit Joachim Andersen, ale trefil balón takovým způsobem, že jej nasměroval na bránu mimo dosah Butlanda. V závěru ještě mohl rozhodnout Welbeck, ale jeho hlavičce pár centimetrů chybělo.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budu věřit znalostem bookmakera. Je to jeho chlebíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu věřit znalostem bookmakera. Je to jeho chlebíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0 beru jako ok výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

1 jak vyš itá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele