25. kolo
13.02.2022 15:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Leander Dendoncker (© AFP)

Tottenham zcela zkolaboval proti Wolverhamptonu

Tottenham zcela nezvládl domácí klání proti Wolverhamptonu a kvůli šílenému vstupu do utkání nakonec svému soupeři podlehl 2:0. Svěřenci Antonia Conteho vyrobili v první dvacetiminutovce řadu chyb, za které byli po zásluze potrestání. Ve zbývajícím čase se pak už Kohoutům svá zaváhání nepodařilo napravit a potřetí za sebou tak z ligového zápasu odcházejí s prázdnou, čímž se jim významně komplikuje boj o první čtyřku.

Spurs do zápasu vstoupili tím nejhorším možný způsobem - rychle obdrženým gólem. Wolverhampton nakrátko rozehrál volný přímý kop, míč doputoval až k Rubenu Nevesovi, který ze střední vzdálenosti napřáhl a na branku Huga Llorise vyslal prudkou ránu. Francouzský brankář si však s tímto projektilem měl rozhodně poradit lépe, místo toho míč jen vyrazil před sebe, kde se k němu dostal Connor Coady, který kulatý nesmysl znovu vyslal na branku. To ale ještě nebylo to nejhorší, rána totiž nebyla prudká a Lloris mohl celou situaci zachránit. Místo toho ale balón nepřesvědčivě vyboxoval jen na penaltový puntík k Jimenezovi, který se nerozpakoval a z první mu balón vrátil do sítě. Srovnat mohl o chvilku později Son, ten ale únik nevyřešil nejlépe a pálil jen do připraveného brankáře Sa.

Další lahůdku si pro své fanoušky Tottenham připravil po osmnácti minutách hry. Nejprve chyboval v rozehrávce Lloris, který pořádně zahnal Bena Daviese. Jeho nedůrazný odkop ovšem sebral Dendoncker, který okamžitě vyslal do úniku Semeda, který zpětnou přihrávkou našel osamoceného POdence. Jeho zakončení tečovali dva zadáci domácího celku tak nešťastně, že nakonec skončilo na tyči, odkud se odrazilo přesně k dobíhajícímu Dendonckerovi, který zvýšil na 2:0. Třetí gól mohl o chvilku později přidat Jimenez, jeho projektil ale Lloris kryl. Na druhé straně už už slavil branku Kane, před ním ale do bezpečí míč uklidil brankář Sa.

Na začátku druhého dějství vyřadil další ze série hrubek stoper Sanchez, Jimenez si tentokráte vylámal zuby na brankáři Llorisovi. Půlhodinky před koncem mohl Tottenham dostat do zápasu Kane, jeho křižnou střelu však nohou vykopl hostující brankář. A když dvě minuty před koncem zblokoval gólovou hlavičku Kanea stoper Coady, bylo jasné, že si Wolverhampton odveze všechny 3 body za výhru 2:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kurz na jedničku téměř okopírován z minulého kola. Na dvojku přidal book z naší jedničky nějakých 42 stoveček. To nemá lepox??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele