Další články

Pogba uspěl s odvoláním, Mezinárodní sportovní arbitráž mu zkrátila trest za doping na 18 měsíců

Paul Pogba (31) nebude muset na další oficiální zápas čekat čtyři roky, informoval Daily Mail. Zákaz výkonu činnosti, který byl francouzskému záložníkovi udělen v únoru za pozitivní dopingovou kontrolu, mu Mezinárodní sportovní arbitráž (CAS) zkrátila na 18 měsíců.

Serie A - preview 7. kola: Neapol hájí vedení

Neapol se prokousala do čela tabulky a vedení si může pojistit proti Comu, nováček ale vyhrál poslední dva zápasy a svou kůži rozhodně nedá lacino. V pátek jsou na programu hned dvě předehrávky.

Obrat vykoupený vážným zraněním, Juventus přišel o Bremera

Juventus včera i v oslabení otočil utkání na půdě RB Lipsko a vyhrál 3:2, černou kaňkou je ale především ztráta obránce Bremera. Brazilský reprezentant si hned v úvodu poranil koleno a jedná se o problém, který ho dost možná připraví o zbytek sezony.

Juventus ještě bude postrádat Milika, polský útočník musel na další operaci

Polský reprezentační útočník Arkadiusz Milik z Juventusu musel s levým kolenem na další operaci. První se podrobil již v červnu po zranění z přípravného utkání proti Ukrajině, kvůli němuž přišel o Euro, druhou podstoupil ve středu v Římě. Turínský klub délku absence třicetiletého hráče neupřesnil.

Serie A - souhrn 6. kola: Cagliari konečně vyhrálo

Cagliari zvládlo pondělní dohrávku v Parmě a slaví první ligovou výhru v sezoně. Neapol zvládla utkání s Monzou a vyhoupla se na první místo příčku. Třetí ligové vítězství v řadě si připsal AC Milán. Ten po derby s Interem zvládl splnění povinnosti v Lecce. Tři body berou i Inter a Juventus.

Serie A - preview 6. kola: Parma proti poslednímu

Parma na úvod sezony vyzrála na AC Milán, jinak se nováčkovi příliš nedaří a další triumf zatím nepřidal. Ještě hůře je na tom Cagliari, sardinský celek se krčí na posledním místě tabulky.

Zraněními sužovaný Varane vzdal boj se zdravím a ukončil kariéru

Ve francouzském nároďáku platil Raphaël Varane za stabilní pilíř obranných řad. Debutoval v něm v roce 2013, poslední duel si připsal o devět let později. Stovku reprezentačních zápasů si každopádně nezapíše, během středečního dopoledne totiž oficiálně oznámil konec kariéry. Jednatřicetiletý obránce si mimo jiné zapsal 93 reprezentačních startů a zaznamenal 5 gólů.

Serie A - souhrn 5. kola: Úspěšná série Interu v derby skončila

AC Milán v městském derby zvítězil po šesti porážkách v řadě. Portugalský trenér Paulo Fonseca tak zřejmě unikl předčasnému konci ve funkci, o kterém se spekulovalo v médiích. Juventus zaznamenal třetí bezbrankovou remízu v řadě, tentokrát doma s Neapolí. FC Turín vyhrál na půdě Hellasu Verona a posunul se na první místo Serie A. AS Řím pod vedením nového trenéra Ivana Juriće porazilo Udinese.

Serie A - preview 5. kola: Atalanta proti Comu na druhý pokus

Pondělní duel Atalanty s nováčkem z Coma měl uzavřít 5. kolo italské Serie A, jenže kvůli počasí musel být odložen až na úterý. Problém způsobilo počasí, v Bergamu a jeho okolí totiž vydatně pršelo a podmáčenou půdu vyhodnotil rozhodčí za nebezpečnou pro hráče. Jeho zápasu jsou domácí, kteří se na zrenovovaný Gewiss Stadium vrátili teprve v minulém kole.

Hráče AS Řím zasáhl De Rossiho odchod. Neskrývají přede mnou emoce, těší Juriće

Ivan Jurič (49) prohlásil, že hráči AS Řím byli zklamaní z odvolání jeho předchůdce Daniele De Rossiho (41). Pod jeho vedením však v neděli porazili Udinese 3:0 a připsali si první výhru v nové sezoně Serie A.

Balotelli zůstává bez angažmá. Odmítl jsem zahraniční nabídky, protože se chci vrátit do Serie A, vyhlásil

Zpátky do Serie A se chce vrátit Mario Balotelli, který je volným hráčem po letním konci v Adaně Demirspor. Bývalý italský reprezentant proto odmítá nabídky ze zahraničí.

Urážka historie, zrada klubu i fanoušků. V AS Řím vstřebávají odvolání De Rossiho

Trenérské dobrodružství Daniele De Rossiho v Římě skončilo - po pouhých čtyřech ligových zápasech a navzdory tříleté smlouvě podepsané teprve před několika týdny.

AS Řím představil nového trenéra, De Rossiho ve funkci nahradil Jurić

Daniele De Rossi (41) po nepovedeném vstupu do sezony skončil jako trenér AS Řím, který nevyhrál ani jeden z úvodních čtyř ligových zápasů (0-3-1). Klubová legenda vydržela na lavičce osm měsíců, jeho pozici minimálně do konce sezony zaujal Ivan Jurić (49).

Serie A - souhrn 4. kola: Udinese se posunulo do čela

Udinese v pondělní dohrávce otočilo nepříznivý stav v Parmě a vyhouplo se na první místo před Neapol, která zvítězila v Cagliari. Inter pouze remizoval s Monzou. Podruhé za sebou ztratil Juventus, tentokrát po remíze s Empoli. AC Milán rozstřílel Benátky a poprvé v sezoně naplno bodoval. AS Řím hrál v Janově smírně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele