4. kolo
14.09.2024 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Oslavy hráčů Boloni. (© AFP)

Como si premiérové vítězství nechalo proklouznout mezi prsty

Como ještě v 75.minutě vedlo pohodlným dvougólovým rozdílem, před vlastními fanoušky ale selhalo v závěrečné části zápasu a ani ve čtvrtém kole se své první ligové výhry nedočkalo. Hostující Boloňa sice utekla hrobníkovi z lopaty, i ona však na svůj tříbodový zisk po remíze 2:2 stále čeká.

Como po postupu do nejvyšší soutěže nepatřilo mezi žádné favority nebo černé koně, ale i tak jediný bod ze tří zápasů byl zklamáním. K útoku na vítězství zavelel ranou z úhlu Patrick Cutrone, kterou si do vlastní sítě usměrnil Nicoló Casale. Ač měla v první půli mírnou převahu Boloňa, byli to spíše domácí, kdo mohl znovu skórovat. Ale Alberto Dossena a znovu své stěstí zkoušející Cutrone si se svými šancemi nijak skvěle neporadili.

Como vstoupilo do druhého poločasu lépe a aktivní Cutrone se konečně dočkal. Gabriel Strefezza poslal průnikovou přihrávku, Cutrone se prosmýkl mezi obránci a střelou do vzdálenějšího rohu zdvojnásobil náskok domácích.

Zdálo se, že Como si svou první výhru už sebrat nenechá, ale jak se ukázalo, zdání klame. Střídající Santiago Castro se dostal k volnému míči a v 76. minutě snížil na rozdíl jediné branky. Boloňa viditelně zrychlila hru a neočekávaného vyrovnání se skutečně dočkala. V nastaveném čase se na hranici pokutového území dostal ke střele Samuel Iling Junior a vyslal krásnou technickou střelu na zadní tyč, čímž nejen vyrovnal zápas, ale také prodloužil mizerný start nováčka do letošního ročníku Serie A.

Autor: Livesport.cz / Danny Clark

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele